Світська левиця і волонтерка Наталія Юсупова тепер допомагає і у боротьбі з пожежами в зоні ЧАЕС

17.04.2020
Світська левиця і волонтерка Наталія Юсупова тепер допомагає і у боротьбі з пожежами в зоні ЧАЕС

Наталія Юсупова.

В уяві більшості обивателів світська левиця — це розкішна жінка, розманіжена, доглянута, яка тільки те й робить, що постить свої гламурні фоточки в соцмережах зі світських раутів чи шопінгу.
 
 
Наталія Юсупова руйнує всі шаблони, адже вона насамперед волонтер, а вже потім красуня, розкішна жінка (адже доброчинність не заперечує красу та елегантність, а лиш підкреслює їх).
 
 
Живучи в достатку і навіть розкошах, під час Революції гідності пані Юсупова стала на бік опозиції, тобто народу, а не влади, яка знехтувала правами і достоїнством людей, на кошти яких вона й існувала.
 
 
А потім була війна (яка ще й досі продовжується, хоча наш президент перестав стріляти) з тисячами поранених, про що Наталія не перестає нагадувати, адже вона — одна з тих, хто опікується проблемами наших воїнів у шпиталях.
 
Та поряд із війною сталася ще одна біда — підпал чорнобильських лісів, що становить неабияку загрозу не лише навколишнім селам і містам, а й більшій частині України, адже шкідливі компоненти процесу горіння можуть розповсюдитись по всій території країни.
 
Пані Юсупова і тут не лишилася осторонь: на власні й зібрані кошти вона закуповує необхідні для пожежників речі, обладнання й навіть сухпайки, адже сотні пожежників понад десять днів перебувають у нелюдських умовах, борючись із вогнем.
 
«Добро має бути з кулаками», — впевнена пані Наталя.