У Вінниці організували присвячену сім’ям заручників російської анексії Криму експозицію

11.03.2020
10 березня, о 14-30 у Вінницькому обласному молодіжному центрі «Квадрат» відбулася презентація альбому і виставки-експозиції «Заручники окупації», присвяченої долям кримськотатарських сімей, які стали заручниками окупації Криму.
 
Як живуть ці люди? Як змінилося їхнє життя? З якими труднощами вони стикаються? Як борються за світле майбутнє?
 
Про що мріють? Відповіді на ці питання можна буде дізнатися під час знайомства з двадцятьма історіями наших співвітчизників: десять  сім’ї внутрішньопереміщених осіб, ще десять  сім’ї, що проживають у тимчасово окупованому Криму.
 
Організатори впевнені, що така практика сприятиме налагодженню міжкультурного і міжрелігійного діалогу, залученню більшої уваги державних органів України і міжнародного співтовариства до проблем кримськотатарського народу і незаконної анексії Криму, а також сприятиме дотриманню прав корінного народу Криму і швидшій деокупації півострова. 
 
Організатори виставки — Кримськотатарський ресурсний центр, ОО «Ветан», Вінницький обласний молодіжний центр «Квадрат» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Адреса: вул. Театральна, 15, м. Вінниця Контакти: 099 152 2231, 067 835 9294, [email protected]