Допоможе кожному: як «Dolga net» допомагає боржникам мікрокредитних структур

16.01.2020
Чи знаєте ви, що «Dolga net» — єдина на ринку компанія, яка абсолютно безплатно допомагає клієнтам мікрофінансових організацій (МФО) у реальному і швидкому поверненні прострочених та задавнених кредитів? 
 
 
Річ у тім, що жодна інша структура не сприятиме боржникові «за красиві очі» у погашенні проблемної позики.
 
 
Найвагоміші переваги компанії «Dolga net» — у тому, що її консультанти напряму співпрацюють з мікрофінансовими організаціями й успішно координують повернення позичальником «компромісної» суми кредиторові й остаточне закриття боргу. Про те, як це працює, пропонуємо дізнатися зі статті.

Чому мікропозики є популярними серед українців?

Мікрокредитний ринок із кожним роком демонструє стале зростання — як у плані обсягів, так і кількості клієнтів. Наприклад, за даними Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері ринків фінансових послуг, приріст обсягу наданих МФО фінпослуг за 9 місяців 2019 року — порівняно з аналогічним періодом минулого року — становив 144 %. 
 
І якщо у 2018 році загальна сума виданих мікрофінансовими структурами кредитів склала приблизно 24 млрд грн (1 млрд доларів США), то за підсумками минулого року цей показник становитиме близько 40 млрд грн. Назагал, щорічно послугами МФО користуються від 3 до 5 мільйонів українців. 
 
Популярність мікрокредитних компаній можна пояснити тим, що вони видають швидкі кредити в онлайні за набагато більш спрощеною процедурою і менш жорсткими вимогами до майбутніх позичальників, аніж банки.
 
Все максимально спрощено та зручно. Головна ж специфіка мікропозик полягає в тому, що вони становлять порівняно невеликі суми у кілька тисяч гривень і видаються на короткий строк (до 30 днів). Саме тому ці послуги прийнято називати «кредитами до зарплати».
 
Водночас лояльні умови для позичальників (відсутність застави, необов’язковість офіційного працевлаштування тощо) породжують набагато вищі ризики для мікрофінансових компаній у порівнянні з банками. Тож відсотки за кредитами є вищими, ніж у банківських установах. Чимало клієнтів МФО, на жаль, ігнорує цей факт.

Безвихідних ситуацій не буває, — переконані в «Dolga net»

Слід констатувати: більшість клієнтів є добропорядними позичальниками, повертають кредити вчасно, їх дуже цінують в мікрокредитних компаніях, пропонуючи більш лояльні умови для наступних позик. З іншого боку, далеко не всім громадянам вдається розрахувати свої фінансові можливості і вчасно виплатити кредит.
 
Нерідко виникають незаплановані витрати за браком коштів у сімейному бюджеті (наприклад, ремонт сантехніки, придбання холодильника, бойлера, весільного дарунка тощо). Або ж людину можуть несподівано спіткати складні життєві обставини (втрата роботи, соціальних виплат, хвороба або термінова хірургічна операція і т. д.).
 
Тож у деяких клієнтів просто-таки немає іншого виходу, аніж зайти у тривалу прострочку щодо виплат за кредитом.
Що ж робити в таких випадках? Головне для боржника — не впадати у відчай.
 
Адже на ринку працює консалтингова компанія «Dolga net», експерти й фінансові консультанти якої знають, як знайти вихід. Завдання структури — допомагати позичальникам у закритті прострочених кредитів перед мікрофінансовими організаціями. Адже, якщо боржники вчасно не погашають відсотки й тіло позики, то МФО, згідно з умовами договорів, нараховують штрафи й пеню. Як правило, це відбувається через те, що люди не завжди грамотно здійснюють фінансове планування особистого бюджету. У таких випадках обсяги боргових зобов’язань суттєво зростають. Відтак людина опиняється в безвихідній на перший погляд ситуації: можливо, вона б і погасила тіло кредиту й певну частину відсотків, проте вся сума заборгованості виявляється непідйомним тягарем. 
 
Якраз за таких обставин компанія «Dolga net» і допомагає позичальникам списати значну суму заборгованості. Головне, що дана послуга для клієнтів (фінансові консультації, представництво інтересів та ін.) не буде вартувати їм жодної копійки. Допомога від «Dolga net» — абсолютно безкоштовна.
 
Сьогодні компанія успішно співпрацює з тисячами позичальників мікрофінансових організацій з усіх регіонів України. І, як правило, — ефективно сприяє «пільговому» закриттю простроченої заборгованості. Адже сервіс «Dolga net» уже давно налагодив тісні партнерські стосунки з провідними вітчизняними МФО. 
 
Саме тому боржникам, котрі перебувають під тягарем прострочених мікропозик, варто без вагань виходити на контакт із фахівцями «Dolga net». Для того щоб раз і назавжди забути про борги, необхідно: 1) звернутися до компанії та повідомити інформацію про заборгованість, визначивши суму, яку ви готові заплатити для покриття кредиту; 2) компанія контактує з мікрофінансовою організацією щодо узгодження заявки на списання певної суми; 3) ви погашаєте обумовлений розмір боргу і закриваєте кредит. 
 
Безвихідних ситуацій немає, є лише неприємні. Проте їх можна вирішити за допомогою компанії «Dolga net».
 
Контактні дані: телефон: +38(067) 219 55 50; https://dolganet.com.ua/
e-mail: [email protected] ; Facebook.com/dolganet.com.ua. 
 
Андрій БУГАЄНКО