Міста космічних пращурів: звідки могли узятися гігантські підземні тунелі по всьому світу

12.11.2019
Міста космічних пращурів: звідки могли узятися гігантські підземні тунелі по всьому світу

Таку печеру не могла створити природа. (Фото з сайта kramola. Info.)

Тема глобального потепління знову потрапила до світових топ-новин одразу з двох причин.

 

По-перше, президент США Дональд Трамп відмовився сплачувати компенсацію за промислові викиди, які, згідно з офіційною науковою версією, і є причиною зміни клімату на планеті.

 

А по-друге, ООН планує вже найближчим часом виділити 300 мільярдів доларів на масове висадження дерев, аби зелена крона молодих лісів поглинула чималу кількість вуглекислого газу, загальмувавши глобальні кліматичні метаморфози щонайменше на 20 років.

 

Утiм український астрофізик із Чернігова Анатолій Іванов такий метод порятунку людства вкотре сприйняв досить скептично, оскільки причину природних аномалій й далі пов’язує з невідворотними процесами на Сонці.

Врятуватися від цього астрономічного фатуму практично неможливо, тому землянам, на його думку, вже тепер потрібно обживати підземні тунелі, залишені нам у спадок неземними пращурами.

Дякуючи провидінню, ці розгалужені повсюдні «мегаполіси» останнім часом відкриваються дослідникам підземель iз незмінною регулярністю, дивуючи технічним розвитком древніх цивілізацій.

Останні, найвірогідніше, стали переселенцями з тієї ж причини, яку у нас наразі називають глобальним потеплінням. Словом, не ми перші стикаємося з такою проблемою, і не ми останні, але, на щастя, є у кого повчитися.

Ефект штатного жилета

Кілька років тому в озері Бездонне, що у Підмосков’ї, місцеві жителі «виловили» штатний рятувальний жилет ВМС США. Судячи з ідентифікаційного напису, знахідка належала матросу Сему Бєловські з есмінця «Коуел», підірваному терористами 12 жовтня 2000 року в Аденському порту. Тоді трагічно загинули 4 особи, ще 10 зникли безвісти, серед яких був і згаданий Сем. Але як його іменний жилет потрапив до водоймища у центральній частині Росії, здолавши за три роки чотири тисячі кілометрів? 
 
Розгадуючи цей ребус, спелеологи припустили, що версія про існування під землею довгих міжконтинентальних тунелів, збудованих неземними цивілізаціями, — не міф, а реальність. Доказів на той час зібралося чимало, оскільки подібні інженерні споруди вже були виявлені у Малайзії, Туреччині, Гімалаях, Вірменії, Південній та Центральній Америці, на Мальті, у Європі. Вони мають форму не лише довгих «шляхопроводів», а й гігантських підземних міст, стіни яких відшліфовані і оброблені невідомими нам механізмами. Тобто там були створені всі умови для того, аби люди змогли перебувати під землею досить тривалий час. 
 
Знайдені споруди вражають своєю масштабністю. Скажімо, уфологи кавказького регіону у ході експедиції виявили під хребтом Уварова, навпроти гори Арус, кілька тунелів, один з яких веде до Криму, а інший до Поволжя, перетинаючи Краснодар, Ейсь­к та Ростов-на-Дону. Але, як з’ясувалося, і це ще не край, адже поволзька Медведицька гряда, у свою чергу, таїть власні дивовижні секрети у формі розгалуженої мережі підземних ходів. Спелеологи пройшли ними десятки кілометрів і згодом повідомили, що ті мають круглу або овальну форму, діаметром від 7 до 20 метрів. З наближенням до піку гряди, масштаб споруд у діаметрі починає поступово збільшуватись угорі до 120 метрів. Ця гірська порожнина схожа на велетенську залу, від якої розходяться у різні боки ще три підземні «гілки».
 
А в Туреччині у містах Деринкую та Кайкали дослідники виявили під землею одразу кілька унікальних міст, у кожному з яких могло одночасно проживати до 20 тисяч людей. Розкопки тут ще тривають, але вже зараз очевидно, що гігантські підземелля функціонували як звичайні поселення й були з’єднані між собою восьмикілометровим тунелем.
 
Схожа знахідка у 1902 році трапилася також на Мальті. Цю підземну мегалітичну споруду назвали Хал-Сафлієні. Всередині після завершення розкопок, археологи побачили повноцінне селище, де одночасно перебувало 7 тисяч осіб, про що свідчили добре збережені скелети. На думку Анатолія Іванова, зовнішній вигляд цих гігантських приміщень однозначно доводить — вони повністю прилаштовані для тривалого проживання під землею. Загинули ж люди під час одного із всесвітніх потопів, які й стали причиною гибелі багатьох цивілізацій, заснованих зоряними переселенцями. 
Символічний процес поглинання Сонцем 
планети: малюнок ацтеків, які прилетіли 
на Землю із сузір’я Заєць 8600 років тому. 
Фото з архіву Анатолія Іванова.
 
До речі, у деяких древніх печерах були знайдені скелети людей, ріст яких сягає 2,5 метра, вкотре доводячи факт їх неземного похо­дження. «Найвірогідніше, планета зоряної системи Сиріус була набагато масивнішою за нашу Землю, тому ріст переселенців значно перевищував зріст аборигенів, — каже український вчений. — Генетична пам’ять про своїх велетнів-пращурів залишилася в африканського племені догонів. Коли вони відзначають одне з найбільших своїх свят — день Сиріуса, то одягають маски й стають на ходулі для більшої достовірності. Планету з цієї зоряної системи зображено також на малюнку Воріт Сонця в Болівії. Загалом у цій системі було одразу 7 планет iз розумним життям. До нас прилетіли переселенці із шести з них. Ще кілька цивілізацій прибули з інших зоряних систем. Також на багатьох малюнках зображені змії або хижі птахи, які пожирають людину. У такий спосіб переселенці передавали інформацію про поглинання їхніх планет Сонцем, аби нащадки розуміли, що саме чекає на них у майбутньому».

Латиноамериканські скрижалі

Південна Америка у прибульців, схоже, мала особливу популярність, оскільки тут вони створили фактично паралельний наземним поселенням світ. Скажімо, у червні 1965 року аргентинський дослідник Хуан Моріц виявив нікому невідому систему тунелів iз вентиляційними шахтами, що пролягають на сотні кілометрів у районі міст Галаквіза, Сан-Антоніо та Йопі.
 
Спуск до цих споруд має форму горизонтальних платформ, що ведуть на 230-метрову глибину. В одному з відкритих приміщень ідеально зберігся інтер’єр у формі столу і семи «тронів», виготовлених iз матеріалу, що подібний до сучасного пластику. Поруч розмістилися вилиті із золота великі фігури найрізноманітніших тварин. У схожій залі неподалік знайшлася древня «бібліотека», що містила кілька тисяч металевих пластин розміром 96х48 сантиметрів. На них зображені піраміди, складені із блоків, а також закодовані знаки, сповнені астрономічною символікою та ідеями космічних подорожей. 
 
Схожий бібліотечний схрон англо-еквадорська експедиція виявила через 10 років у підземних тунелях на кордоні Перу та Еквадору. Йдеться про «читальню» зі столом, периметр якого обрамлюють двометрові стільці.
 
Самі фоліанти знайшлися на стінах сусідньої кімнати, що мала форму древньої книгозбірні. Кожен із томів налічує до 400 сторінок iз чистого золота, розписаних незрозумілим шрифтом.
 
Таким чином можна припустити, що підземні тунелі космічні переселенці використовували не лише для життя та безпечного пересування між містами та континентами, а й як унікальні сховища цінної інформації, призначені для нащадків. Анатолій Іванов каже, що вже розшифрував значення багатьох петрогліфів, геогліфів, барельєфів і так званих «Кодексів прадавніх цивілізацій».
 
У своїй переважній більшості вони містять інформацію про справжню будову Всесвіту і принцип функціонування космічних об’єктів, які легко пояснити при допомозі теорії циклічності життєдіяльності зірок і галактик. Як «УМ» уже повідомляла, цю наукову працю український астрофізик створив ще 16 років тому, але вона, на жаль, поки що не стала широким надбанням гласності.

Прилетіли? Ховайтеся!

Знайдені печерні тунелі, без сумніву, рукотворні й з’явилися на планеті у період від 9 до 16 тисяч років тому. На той час корінні земляни перебували на дуже низькому еволюційному розвитку, а відтак про будівництво ними міжконтинентальних тунелів не може бути й мови.
 
Але, за даними Анатолія Іванова, саме у цей час до нас масово прибували жителі зоряних систем Сиріуса та Немезиди, оскільки життя на їхніх планетах ставало небезпечним через згубні процеси на центральній зірці, яку в себе ми називаємо Сонцем. 
 
Астронавти розселялися у гористих місцях або там, де тверді гірські породи виходили на поверхню.
 
«Вони володіли унікальними технологіями і могли випалювати лазерною технікою, а потім висікати у скелях тунелі, споруджуючи підземні приміщення, придатні для житла, — запевняє Анатолій Іванов. — Ви запитаєте, навіщо вони це робили? На те було одразу кілька причин. По-перше, переселенців було дуже багато, тому їм елементарно бракувало життєвого простору на поверхні Землі. А по-друге, представники древніх цивілізацій часто ворогували між собою, про що свідчать немало старих літописів і міфів. Іноді справа доходила навіть до застосування ядерної зброї. А по-третє, переселенці добре розуміли, що й Землю рано чи пізно спіткає те ж астрономічне лихо, яке вони пережили на своїх старих планетах. Тож можна сказати, що космічні пращури залишили нам у спадок готові підземні міста, якими землянам доведеться скористатися вже через якусь сотню літ».
 
Передвісники майбутніх бід, на думку вченого, очевидні вже зараз. Наразі немає куточка на Землі, де б в останні роки не було встановлено температурних рекордів або не з’являлись небувалі урагани чи потужні тайфуни. Не минуло те лихо й Україну. Аномально тепла осінь, скажімо, — прямий результат велетенського смогу, утвореного окисами вуглецю, що з кожним роком усе інтенсивніше виходять iз надр протонової оболонки Сонця. З тієї ж причини у Росії масово горіли ліси і торфяники.
 
«Саме тому єдине правильне рішення в наш час — це почати будувати підземні міста з автономною системою життєзабезпечення або скористатися тими підземними спорудами, що лишилися нам у спадок, — каже Анатолій Іванов. — Видатний англійський учений Ісаак Ньютон триста років тому на основі біблійських текстів дійшов висновку, що кінець світу настане у 2060 році. Доля правди в цьому пророцтві є. На той час у багатьох місцевостях уже не можна буде жити на поверхні Землі.
 
Збудувати ж і випробувати міжзоряні космічні кораблі для переселення на інші планети людство вже не встигне, бо залишилося обмаль часу. До того ж наразі сучасна наука перебуває у полоні власних ілюзій i хибних уявлень про Всесвіт, генеруючи безглузді витрати на програми з освоєння Марса та Місяця. Це є повним абсурдом, адже вони теж будуть, як і Земля, неминуче поглинуті гарячою речовиною з Сонця».