Гарбузовий фонтан чудових вражень: страви з яскравими нотками від Наталії Печерської
Киянка Наталя Печерська, як, утім, усі, хто причетний до культури, мистецтва і творчості, вбачає в осінніх туманах натхнення і затишок.
Киянка Наталя Печерська, як, утім, усі, хто причетний до культури, мистецтва і творчості, вбачає в осінніх туманах натхнення і затишок.
«Божевільний» — назвали цей овоч ще у XVII столітті європейські мандрівники, побачивши на полях Індії. Може, не лише зовнішній вигляд баклажана спонукав їх до таких висновків, а й смакові якості: у сирому вигляді він містить соланін, який може спровокувати отруєння.
Готуй санчата влітку — а воза взимку. Актуальною приказка стане для цьогорічних вступників. Хоч до проведення ЗНО ще понад півроку, проте ті, хто хоче отримати бажане бюджетне місце — підготовку мають розпочати вже зараз.