Важко поранений десантник 80-ї бригади Сергій Загасайло одружився з волонтеркою

15.08.2017
Днями у Львові одружилися АТОвець і волонтерка, що познайомилися ще на Майдані.
 
Воїн АТО, десантник 80-ї бригади Сергій Загасайло, кавалер ордена «За мужність» III ступеня, отримав на службі важке поранення.
 
24 травня 2014 року біля м. Констянтинівка під Слов’янськом він із групою бійців потрапив під мінометний обстріл бойовиків.
 
Основну хвилю вибуху снаряду Сергій прийняв на себе, прикривши по­братимів, що були позаду. Через це він отримав численні травми та поранення, а за час лікування переніс 13 операцій та тривалу реабілітацію.
 
Зараз чоловік пересувається на візку та проходить лікування. Його кохана Дарина, волонтерка, з якою вони познайомилися ще на Майдані, не покинула Сергія у найважчі моменти, і в неділю вони взяли шлюб у львівському Палаці Потоцьких.
 
На церемонію прийшли родичі, а також бойові побратими Сергія, який, до слова, окрім ордена, нагороджений пам’ятним знаком «За воїнську доблесть».
 
Після церемонії директор музею «Палац Потоцьких» відвела молодят у каплицю, де зберігається чудодійна ікона. Подружжя приклалося до неї, аби одужання Сергія пришвидшилося.
 
Фото і привітання у Facebook оприлюднив депутат Львівської міськради Валерій Веремчук:
 
«Боєць, що отримав важке поранення при обороні Луганського аеропорту, за якого вболівала вся Україна... Вірю, що сьогодні починається в його житті новий, світлий етап, який буде наповнений любов’ю, підтримкою і взаєморозумінням.
 
Сергію і Дарино, нехай той гарячий вогник, що є між вами, з роками ставатиме лише палкішим. Нехай у вашій сім’ї завжди будуть мир, гармонія і щастя! Бережіть один одного, будьте один для одного міцною опорою!».