Не «Шатун» провокує протест: Медведчук мусить бути усунутий

25.11.2016
Те, що кількатисячна колона правих активістів рушила громити офіс кума Путіна — Медведчука, крім усього іншого, — це чіткий сигнал для Петра Олексі­йовича, що якщо він не припинить водити хороводи з медведчуками — у людей рано чи пізно урветься терпець і вони прийдуть громити його адміністрацію.
 
І відповідальність за безвладдя і хаос у державі під час війни (загрози того самі розумієте) в такому випадку нестиме, перш за все, він сам, а не ті люди, які підуть штурмувати.
Медведчук мусить бути негайно усунутий від переговорного процесу від імені України.

Тюрми і СІЗО мають бути забиті кремлівською агентурою, а не патріотами-добровольцями. Вище керівництво держави повинно чесно визнати хибність Мінських угод і вимагати від цивілізованого світу переговорів винятково у Будапештському форматі.
Інакше  ми день у день ставатимемо на крок ближче до Руїни. І діти та онуки нам ніколи того не пробачать.
 
Моделюймо ситуацію. Зґвалтували вашу доньку, зарізали онуків, які намагались врятувати маму, пограбували і частково зруйнували хату. Застрелити убивцю і ґвалтівника у вас можливості немає. Світове право здатне, у кращому випадку, обмежити злочинця у споживанні сиру камамбер і устриць жилардо. Так сталось, що ви вимушені вести з цією твариною переговорний процес. Щоб відродити свій рідний дім. І щоб подвиг онуків не був марним.
 
Але от такий силогізм. Вашу родину на переговорах представляє кум убивці і ґвалтівника. А його — найняті ним бомжі, які допомагали вчинити злочин і тепер забарикадувалися на вашому балконі.
 
Сюр, правда? Але Президент Порошенко чомусь так не вважає і досі не відкликав Медведчука з переговорного процесу в Мінську.
 
Він усе одно це колись зробить. Але, затягуючи час, він щодня гартує сталь народного гніву, яка провокує людей на протест. І хто після цього «шатун»?