Відступ від «золотої» традиції

Відступ від «золотої» традиції

У силу своєї непростої, можна навіть сказати, каторжної роботи, здоров’я на довге спортивне життя вистачає далеко не всім важкоатлетам. Розпорошуватися «на дрібниці» напередодні головних стартів чотириріччя ніхто з них не бажає.

Прогнозований сценарій

Прогнозований сценарій

Не тільки в українському чоловічому баскетболі, але й у досить великій кількості інших ігрових турнірів проведення першого раунду «плей-оф», зазвичай, нагадує гру в одні ворота. Як і прогнозувалося, в усіх чотирьох чвертьфінальних парах чемпіонату країни переможцями вийшли колективи з вищим рейтинговим номером.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Партійна «заруба»,

Партійна «заруба»,

У Вінницькій облраді представники Радикальної партії Олега Ляшка  збираються подати до суду позов на партії «Свобода» й «Батьківщина», які звинувачують їх у байдужості до долі політичних в’язнів.

Без камікадзе та інших грузинів

Без камікадзе та інших грузинів

Після гучної заяви Арсенія Яценюка про звільнення з посади Прем’єр-міністра було б логічно очікувати на продовження цієї історії в сесійній залі парламенту. Депутати мали б відпустити Арсенія Петровича на заслужений (чи ні?) відпочинок, а заразом i проголосувати за кандидатуру нового голови уряду ще в першій половині вчорашнього дня.

Всі статті рубрики