Як не києм, так палицею

Як не києм, так палицею

«Україна молода» писала про те, що вчорашній день — 28 січня — мав поставити крапку в питанні щодо децентралізації. Депутати збиралися проголосувати за зміни до Конституції, довкола яких розгорнулася дуже гостра дискусія.

Їх знову вісімнадцять

Їх знову вісімнадцять

Позавчора новопризначені судді Конституційного Суду Віктор Кривенко, Віктор Колесник та Володимир Мойсик зачитали з трибуни Верховної Ради присягу в присутності Президента Петра Порошенка, Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, голови КСУ Юрія Бауліна та голови Верховного Суду Ярослава Романюка. Тим самим була повністю дотримана процедура вступу на посаду і троє суддів КСУ приступили до виконання своїх обов’язків.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС
    You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'and xcontent44.langid=0' at line 1
    select * from xcontent44 where xcontent44.content_id= and xcontent44.langid=0
    /home/clients/umoloda/inc/db_lib.inc (75)

    Warning: mysqli_fetch_assoc() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/clients/umoloda/inc/db_lib.inc on line 39
  • Автор:

Слово Ляшка

Слово Ляшка

2015 рік був сповнений складних випробувань для команди Радикальної партії, але загалом вийшов плідним та успішним. Зазирнувши на сайт Верховної Ради, можна побачити масштаби законотворчої роботи Ляшка та його соратників.

Коаліціада. На порозі «нової ери»?

Коаліціада. На порозі «нової ери»?

Парламентська більшість, що існує зараз у стінах Верховної Ради, тріщить по швах. Операція з її порятунку відбувалася позавчора ввечері на Банковій — до Президента України завітали лідери фракцій для того, щоб обговорити долю як уряду, так і парламентської більшості. Як уже писала «УМ», «Народний фронт» виступив за перегляд коаліційної угоди.

Всі статті рубрики