Броня міцна і танки наші швидкi

Броня міцна і танки наші швидкi

Минулого року Харківський завод імені Малишева відремонтував і відправив до армії більш ніж півсотні танків Т-80БВ та Т-64Б (б1). Випробування бойових машин проходило під контролем замовників, які лишилися задоволені проведеною модернізацією.

Вийшли на велику дорогу

Вийшли на велику дорогу

І знову шахтарі через невиплату заробітних плат вийшли на вулицю. Як розповіли вчора в Нацполіції, «на 23-му кiлометрi автошляху М-09 Львів — Рава-Руська заблоковано рух транспорту. На цій ділянці дороги близько 300 осіб безперервно рухаються пішохідним переходом і не пропускають транспортні засоби. На місці працюють співробітники дорожньо-патрульної служби».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Курс на Мінськ через Київ

Курс на Мінськ через Київ

Позавчорашнє прибуття до Києва представника Росії в тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Бориса Гризлова з численною свитою на літаку управління справами президента РФ неабияк обурило громадськість.

І хай воно горить

І хай воно горить

ІНовий газопровід, який побудують на Херсонщині, матиме загальну протяжність майже 100 кілометрів. Кошти на це будівництво буде виділено з бюджету України. Дотепер прикордонний Генічеськ на півдні країни ніяким чином не був приєднаний до інших ділянок загальної газотранспортної мережі материкової України.

Всі статті рубрики