«Чорна зірка» Девіда Боуї

«Чорна зірка» Девіда Боуї

На жаль, хвороби не минають ні простих людей, ні знаменитих. І онкологічні — так само. «Девід Боуї відійшов у мирі в колі своєї сім’ї після мужніх 18 місяців боротьби з раком». Це повідомлення, яке вчора з’явилося у «Фейсбуці» на сторінці засновника глем-року і одного з найуспішніших співаків XX століття, стало справжнім ударом не тільки для його шанувальників.

В Україну — по громадянство

В Україну — по громадянство

За словами медиків, кількість вагітних пацієнток із Криму, що їдуть в Україну на пологи, різко збільшилася після початку енергоблокади анексованої території. Річ у тім, що через дефіцит електроенергії на півострові не опалюються палати у багатьох лікарнях, також є ризик залишитися без необхідної допомоги тим вагітним жінкам, які чекають на складні пологи.

Переїхав на переїзді

Переїхав на переїзді

Трагічні пригоди на залізничних переїздах Вінницької області минулого року пересунули й у нинішній. От і днями на нерегульованому залізничному переїзді біля с. Парпурівці Вінницького району під потяг потрапили чоловік та жінка.

ЗаПОРОШЕНі сажею готові до бунту

ЗаПОРОШЕНі сажею готові до бунту

«Якась напасть на наше місто, — бідкаються мешканці райцентру Гайсин, — то ледве добились, щоб вантажівки об’їжджали місто, а не добивали й не забруднювали вулиці, то роками з водою ніяк не вирішувались проблеми, а тепер не можна відмитись від сажі, що нею вкриває місто місцевий цукровий завод.

Нагнiтати або покращувати

Нагнiтати або покращувати

На схiдному фронтi без змiн: бойовики «ДНР» та «ЛНР» продовжують порушувати режим припинення вогню, обстрiлюючи позицiї ЗСУ. Утiм нинi кiлькiсть обстрiлiв уже не сягає пiвсотнi разiв на добу (останнiй раз така кiлькiсть провокацiй припала на Рiздво), а лише 10-20.

Терористка чи волонтерка?

Терористка чи волонтерка?

Уже місяць перебуває під вартою затримана співробітниками СБУ росіянка Анастасія Леонова, яку звинувачують в участі у терористичній організації. Сама персона Леонової доволі втаємничена. Її рідні і близькі стверджують, що Анастасія в Росії займала активну антипутінську позицію: брала участь у Марші незгодних, виступала в акціях після вбивства Нємцова тощо.

Січень лютує

Січень лютує

Погода на Різдвяні свята вкотре показала свою примхливість. Мокрий сніг та ожеледиця призвели до кількох серйозних аварій в Одеській, Донецькій, Дніпропетровській, Полтавській, Кіровоградській, Черкаській та Миколаївській областях. Найбільше постраждала Одещина.

Всі статті рубрики