Не лише з віршенятком у серці

Не лише з віршенятком у серці

Надія Гуменюк — українська поетеса, прозаїк, публіцист та за сумісництвом дружина письменника Володимира Лиса. У десятирічному віці авторка почала публікуватися, але лише через тридцять років по тому побачила світ її перша збірка поезій. Наприкінці 90-х Надія Гуменюк дебютувала як дитяча письменниця.

У пошуках утраченої зірки

У пошуках утраченої зірки

«Це одне з небагатьох шоу, де імпозантність поєднується із глибиною. Це не банальна казка про перемогу добра над злом, бо тут зло не шаблонне, як у звичайних казках, а розумне, пластичне, навіть місцями розкішне. Дракон — один із найглибших персонажів цієї вистави.

Песиголовці та повітрулі від мельника

Песиголовці та повітрулі від мельника

Перше українське фентезі «Казка старого мельника» має амбіції, аби стати дитячим блокбастером. Вихід картини на великі екрани заплановано на квітень наступного року. А почали її знімати більше року тому — на початку грудня 2014-го, після перемоги на пітчингу в Держкіно компанії Euromedia. Цільовою аудиторією стрічки творці бачать дітей від шести до дванадцяти років та їхніх батьків.

Не сам удома — і в цирку

Не сам удома — і в цирку

Для тих, у кого Новий рік асоціюється не лише з мандаринами та ялинкою, а і з кмітливим хлопчиком Кевіном із відомого фільму, цирк «Кобзов» у столиці підготував шоу «Один удома». Дійство побудоване на сповненому цікавих пригод та несподіванок сюжеті, який доповнюють спецефекти — від них у захваті не лише діти, а й дорослі.

Всі статті рубрики