Борщем не переборщиш

Борщем не переборщиш

«Скільки б ми не готували борщ, він не приїдається і не набридає. Навпаки, щоразу на кожному столі розквітає новими кулінарними відтінками, ароматами, нюансами, і кожна господа вносить у його рецепт щось своє.

Ікра не заморська

Ікра не заморська

Який льох (чи принаймні холодильник) у доброї господині без давно улюбленої багатьма кабачкової ікри?! Її ж бо можна намазувати на хліб, тости, робити з нею рулетики з лаваша, начиняти нею овочі, робити витончені канапе, подавати з м’ясними стравами, грибами, макаронами і спагеті як підливу або соус.

Достигають груші

Достигають груші

Домашні градусні напої з фруктів — справді насолода. А готувати їх не так і складно. Щоправда, треба мати витримку, щоб дочекатися визрівання. У сезон груш пропонуємо два рецепти приготування з цих плодів лікеру.

Всі статті рубрики