Пейзаж після битви

Пейзаж після битви

Державна виборча комісія Польщі у понеділок увечері оголосила остаточні результати другого туру президентських виборів. Великих змін порівняно з попередніми цифрами не відбулося: висуванець опозиційної партії «Право і справедливість» Анджей Дуда здобув 51,55% голосів, чинний президент Броніслав Коморовський — 48,45%.

Цунамі в центрі континенту

Цунамі в центрі континенту

Щонайменше 19 людей загинули на півночі Мексики, у прикордонному місті Сьюдад Акунья, внаслідок торнадо. «В історії нашого міста, яка налічує 110 років, немає записів про торнадо. Ми не призвичаєні до таких руйнувань», — каже мер Акуньї Еварісто Ленін Перес.

Рай, але не податковий

Рай, але не податковий

Іноземні «податкові грішники», які переховують свої капітали в найнадійніших у світі швейцарських банках, мають готуватися до оприлюднення їхніх особистих даних в інтернеті. Як повідомляє «Німецька хвиля» з посиланням на дані швейцарської «Зоннтагсцайтунг», податкова адміністрація Швейцарії починає публікацію в мережі інформації про закордонних вкладників, які ухиляються від сплати податків.

Приготуйте свої пальчики

Приготуйте свої пальчики

23 червня 2015 року в Україні та інших країнах «Східного партнерства» країни Шенгенської зони запровадять Візову інформаційну систему. Це відбувається в контексті всесвітнього процесу запровадження ВІС.

Всі статті рубрики