Замість пігулок — просто зігрійте

Замість пігулок — просто зігрійте

Тепло не просто зігріває — воно здатне лікувати. З його допомогою можна викликати ефект розширення судин і відновити живлення клітин, знизити артеріальний тиск і активізувати обмін речовин. Тепло сприяє загоєнню ран і справляє знеболювальний ефект. Приклавши грілку до тіла, можна збільшити кровопостачання шкіри в цій ділянці шкіри в 100 разів, кажуть лікарі.

Дорогі ліки завжди допомагають. Фармацевтам

Дорогі ліки завжди допомагають. Фармацевтам

Хвиля зростання цін на ліки змушує українців затягнути паски, проте остаточно перейти в режим заощадження люди не можуть — на своєму здоров’ї мало хто погоджується економити. Пані Катерина, яку ми зустріли в аптеці, зізналася, що виховує двох дітей і змушена купувати вітаміни для своїх малолітніх хлопців чи не щодня, хоча ціни б’ють по сімейному бюджету і доводиться заощаджувати на собі.

І «гоголь-моголь» без бацил

І «гоголь-моголь» без бацил

Багато хто полюбляє ласувати свіженькими жовточками з білками. Виявляється, яйця в сирому вигляді корисніші, ніж у будь-якому іншому. Адже сирий білок — активний учасник лужних процесів в організмі, і це допомагає йому боротися із запаленнями. А жовток — джерело біотину (водорозчинного вітаміну).

Всі статті рубрики