Забіг на виживання

Забіг на виживання

Здоровий спосіб життя доступний усім і кожному, головне — бажання. Це довели більше 6 тисяч учасників 5-го Міжнародного забігу Nova Poshta Kyiv Half Marathon -2015, які у неділю долали в столицi дистанції в 2, 5, 10 та 21 км. Долучилися до свята спорту й діти, які могли відчути себе міні-бігунами у дистанціях 100, 500 метрів та 1 км.

Рятівник заробітчанських душ

Рятівник заробітчанських душ

У самому серці Зарваниці, однієї з найбільших християнських святинь Західної України (у крипті під дзвіницею біля Собору Матері Божої ) поховали відомого українського священика, колишнього виконавчого секретаря Пасторально-міграційного відділу УГКЦ протоієрея Василя Поточняка, який помер в італійському місті Бреші.

Тихо їдеш – живий будеш

Тихо їдеш – живий будеш

Трагедія сталася на 4-му кiлометрi автошляху Каховка—Коробки—Красне Поділля на регульованому залізничному переїзді Каховка—Коробки при ясній погоді й у денний час доби. За словами очевидців, водій заповненої вщент «маршрутки», в якій було тридцять пасажирiв, вирішив проскочити просто перед потягом, що наближався.

Кінець кримської «Казки»

Кінець кримської «Казки»

Відомий підприємець, власник ялтинського зоопарку «Казка» та парку левів «Тайган» Олег Зубков днями поскаржився на безпрецедентний тиск на нього з боку «нової» кримської влади (яку він iще рік тому палко вітав) і заявив, що якщо найближчим часом репресії проти нього не вщухнуть, він готовий переїхати з тваринами до Херсона чи до Дніпропетровська, щоб урятувати справу всього свого життя.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ну, за знайомство!

Ну, за знайомство!

Нечувано бурхливі події розгорнулися днями в Дніпропетровському окружному адміністративному суді. Скандально усунутий iз посади секретаря дніпропетровської міськради і в. о. міського голови Максим Романенко, який є незаперечною креатурою донедавна всесильної Партії регіонів, звернувся туди відразу з трьома позовами.

Погоня за месниками

Погоня за месниками

Нічна погоня почалася біля кіоску, розташованого по вулиці Героїв Сталінграда. Туди пізнього вечора прибули з контролем активісти громадської організації «Стоп наркотики», яких небайдужі харків’яни сповістили про реалізацію під дахом цієї торгової точки курильних сумішей — «спайсів».

Наступу боятись...

Наступу боятись...

Вірогідність відновлення військових дій на сході України досить висока — понад 80%, вважає лідер фракції «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко. Такі припущення нардеп робить, посилаючись на дані розвідки, згідно з якими, війська терористів готуються до наступу, наразі їх приведено у найбільшу готовність за весь період проблем на Донбасі.

Всі статті рубрики