Опозиція виходить iз тіні

Опозиція виходить iз тіні

Після гучного провалу політичного проекту під назвою «Партія регіонів» деякi його фiгуранти не збираються складати зброю і заявили про створення свого, «тіньового», уряду. «Суспільство матиме альтернативу рішенням влади, котрі направлені не на добро», — заявив на презентації проекту голова фракції Опозиційного блоку Юрій Бойко.

«Дорогий» Ілліч

«Дорогий» Ілліч

«Керували процесом повалення бронзового Леніна в Гадячі нинішній голова Гадяцької райдержадміністрації Олексій Матюшенко та я, — пригадує керівник приймальні народного депутата України Тараса Кутового Валерій Нижник. — А невдовзі виявилося, що пам’ятник не стоїть ніде на балансі, що він, по суті, нічий.

Здати зброю

Здати зброю

Власники нелегальних арсеналів мають гарну можливість їх позбутися, уникнувши при цьому кримінальної чи адміністративної вiдповiдальності. Аби протидіяти незаконному розповсюдженню зброї, боєприпасів чи вибухових матеріалів, протягом цього місяця охочі можуть їх здати до відділків міліції.

Справа на голову не налазить

Справа на голову не налазить

Учора у Дзержинському районному суді Харкова мало відбутися попереднє засідання у справі Геннадія Кернеса та двох його охоронців, яких підозрюють у скоєнні одразу трьох злочинів — викраденні людей, тортурах та погрозі вбивством. Однак засідання не відбулося через неявку потерпілих.

Маріуполь не панікує

Маріуполь не панікує

Штаб АТО констатує, що кількість обстрілів з боку бойовиків на сході України поступово зменшується, проте деякі, фактично нікому не підконтрольні бандформування і далі продовжують поодинокі збройні провокації вздовж лінії бойового зіткнення.

На панщині пшеницю жатимуть...

На панщині пшеницю жатимуть...

Ситуація на підконтрольних бойовикам територіях «ДНР» та «ЛНР» усе більше набуває ознак гуманітарної катастрофи. Зрозумівши, що від бойовиків грошей не дочекатися, донбасівці згадали про українську владу. Правда, дуже своєрідно. «Жити хочу в «ДНР», але Україна та українська влада має виплатити мені пенсію, мені ж потрібні гроші, щоб харчуватися», — наївно заявила донецька пенсіонерка, яка стала «зіркою» інтернету.

Не до сміху

Не до сміху

Уже не перший рік 1 квітня Одеса перетворюється на Всесвітню столицю гумору, приваблюючи туристів яскравими карнавалами, нетрадиційними пам’ятниками та іншими гумористичними акціями. Однак цього року традиційного Дня сміху в Південній Пальмірі таки не буде. Місцева влада прийняла таке рішення з огляду на небезпеку терактів, які протягом останніх півроку, попри посилені заходи безпеки, час від часу стаються в місті.

Всі статті рубрики