Стоять коні на припоні

Стоять коні на припоні

У Миколаєві кілька днів поспіль люди були змушені йти на роботу та з роботи додому пішки, а в Херсоні щодня більше половини автобусів не виходить на маршрути. Водії стоять біля своїх машин і просто відмовляються їхати. До такого кроку перевізники вдалися, вимагаючи від влади дозволу на підвищення щонайменше удвічі вартості проїзду, оскільки значне здорожчання пального робить поїздки збитковими.

Поетичний виклик

Поетичний виклик

Активісти тернопільської «Молодої Просвіти» розпочали відеоестафету SchevchenkoChallenge, присвячену 201-й річниці від дня народження геніального українського поета Тараса Шевченка. З практикою естафет-флешмобів (у перекладі з англійської слово challenge означає «виклик») багато українців познайомилися минулого року, коли в країні набрав популярності славнозвісний Ice Bucket Challenge.

Привид Гіркіна

Привид Гіркіна

Неспокійна Одеса останні тижні провела в блаженній тиші. Жодних тобі вибухів чи інших гучних провокацій. Тож новина про те, що в Одесу нібито збирається приїхати Ігор Гіркін (Стрєлков), відомий своїми «подвигами» на сході, шокувала всіх. Про це «Громадському ТБ Донбасу» повідомив заступник керівника штабу АТО в секторі «С» (Донецька область) Віталій Федичев.

Автомат — не аргумент

Автомат — не аргумент

Працівник Полтавського відділку міліції, який був направлений на службу у зону АТО, застрелив молодого хлопця, який разом із двома товаришами вирішив відвідати брата одного з бійців батальйону територіальної оборони, що на той період дислокувався у Вуглегірську.

Ні, я не вмру

Ні, я не вмру

Учора московський Басманний суд зробив чергову спробу реабілітуватися перед світовою спільнотою і таки змінити міру запобіжного заходу до української льотчиці Надії Савченко, яка 82-й день тримала голодування. Незважаючи на стан здоров’я ув’язненої, служителі Феміди цього разу відмовилися від режиму відеоконференції і наказали доправити Савченко до зали суду.

Наступні — «Акації»

Наступні — «Акації»

Після проведення під головуванням Президента Петра Порошенка міжвідомчої наради в Головному ситуативному центрі при РНБО, яка відбулася позавчора ввечері, сили антитерористичної операції готуються до другого етапу відведення техніки від лінії зіткнення з бойовиками на Донбасі. Паралельно українські воїни продовжують укріплювати лінію оборони.

Люди гинуть за вугілля

Люди гинуть за вугілля

Шахта імені Засядька має неофіційний статус найбільш вибухонебезпечної шахти на Донбасі. Варто лише згадати трагедію 2007 року, коли в листопаді внаслідок вибуху метану загинули 101 гірник та 5 рятувальників, ще 138 людей були травмовані. На жаль, цю сумну статистику доповнила інформація про чергову аварію, яка сталася вчора о 5.30 на глибині 1230 метрів.

Всі статті рубрики