Замість Леніна — герої

Замість Леніна — герої

На харківському майдані Свободи встановили пам’ятний знак на честь українців, які віддали життя за свою Батьківщину. «Це пам’ятник не тільки героям Небесної сотні, — сказав координатор місцевого Євромайдану Володимир Чистилін, — а й тим, хто виборював свободу і в XVIII, і в XIX, і в XX століттях. Це символ людей, які воювали за Україну в різні часи».

Наступна зупинка — СТРАЙК

Наступна зупинка — СТРАЙК

Учора під Кабінетом Міністрів працівники громадського транспорту влаштували страйк, вимагали виплати заробітної платні, якої не бачили вже кілька місяців. Водії говорять, що в комунальних підприємствах ще й досі не розрахований бюджет, а нема бюджету — нема й зарплати. Причому в заручниках опинилися не лише люди, а й техніка.

Смаколики-«москалики»

Смаколики-«москалики»

Передноворічний ярмарок під назвою «Подаруй тепло солдату», організований учнями Першої української гімназії, що у Миколаєві, привернув до себе загальну увагу не стільки асортиментом товарів, скільки креативним підходом, який виявили школярі, готуючись до ярмарку.

Сумують усі

Сумують усі

Завдяки кільком сезонам телевізійного шоу «Танці з зірками» Україна, без перебільшення, закохалася у бальні танці. Пізніше любов до хореографії посилило шоу «Танцюють всі!». Саме телебачення відкрило нам і особистість Олексія Литвинова, який запам’ятався нам суворим, але справедливим, арбітром, який знає про цей красивий вид мистецтва абсолютно все.

Третейський суд

Третейський суд

Деякі ЗМІ та високопосадовці встигли порівняти вінницькі події з «ЛНР» «ДНР» та звинуватити мітингувальників у сепаратизмі. Натомість, учасники акцій протесту стверджують, що вдатися до радикальних дій їх змусила змова «губернатора» Вінниччини із колишніми «регіоналами», проти яких вони виступають ще з часів Майдану.

«Тиша» з мінометами

«Тиша» з мінометами

Запланована на 9 грудня у Мінську зустріч тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на сході України учора так і не відбулася. Сказати однозначно, що представники України, РФ та ЄС зустрінуться у столиці Білорусі 12 грудня (саме на цій даті наполягали представники терористичних «ДНР» і «ЛНР»), теж не можна.

До останнього звільненого

До останнього звільненого

«Сто днів у полоні. Досить уже!». «Президенте, звільніть татка». З такими плакатами двоє дітей — 16-річний Артем та 6-річна Софійка — учора під адміністрацією Президента намагалися привернути увагу громадськості і глави держави до долі їхнього батька — бійця батальйону «Донбас», який уже четвертий місяць перебуває «на відновлювальних роботах» у «ДНР».

Всі статті рубрики