«Зайцям» — стоп?

«Зайцям» — стоп?

Віднедавна пасажири 55 столичних маршрутів громадського транспорту стали учасниками експерименту, ініційованого КП «Київпастранс»: у міжпіковий час, з 9.30 до 15.30, а також після 21.00 на вхід та вихід у тролейбусах та автобусах відкриваються лише передні двері. Емоції, які викликало у пасажирів це нововведення, складно назвати теплими.

Світанок Довженка

Світанок Довженка

На Одеській кіностудії почали знімати документальний фільм «Олександр Довженко. Одеський світанок». Стрічка розповість про перші кроки видатного режисера у великому кіно. Про те, як він знімав свої перші фільми «Звенигора», «Арсенал», «Сумка дипкур’єра». Одеська кіностудія обрана місцем зйомок невипадково, адже саме в її стінах у двадцятих роках минулого століття творив Довженко.

«Двоголова» акредитація

«Двоголова» акредитація

Про цю новацію місцевих медійників заздалегідь поінформував голова так званого держкомітету з інформаційної політики, зв’язку і масових комунікацій Криму Сергій Шувайников. За його словами, наступного тижня комітет затвердить остаточний варіант положення про акредитацію працівників ЗМІ в Держраді Криму.

Привіт від «брата»

Привіт від «брата»

Харківські правоохоронці озвучили перші результати розслідування теракту в популярному пабі «Стіна», в результаті якого, за останніми даними, постраждало тринадцять людей. Як повідомив начальник обласного управління СБУ Олександр Пивовар, у клубі вибухнув не саморобний пристрій, а армійська пластикова бомба магнітної дії.

З Естонії — з любов’ю

З Естонії — з любов’ю

У неділю в аеропорту Бориспіль приземлилися музиканти естонсько-українського рок-гурту «Свята ватра». До Києва вони прибули не з порожніми руками: разом з ними приїхали індивідуальні аптечки, тепловізори, ліки, теплі речі та інші подарунки, передані естонською громадою українцям.

Миром наступ не спинити

Миром наступ не спинити

Кілька днів знадобилося Раді нацбезпеки і оборони для того, щоб визнати те, про що відкрито говорили журналісти та експерти ще на минулому тижні: терористи і російські окупанти готуються до наступальних операцій у зоні проведення АТО. Напередодні глава МЗС України Павло Клімкін заявив, що українська влада не буде відвойовувати Донбас, а й надалі шукатиме політичне вирішення конфлікту.

Літня сукня і теплий бушлат

Літня сукня і теплий бушлат

Незвичайну акцію провели цими вихідними в обласному центрі Самооборона Майдану Тернопільщини та волонтерська мережа «Вільні Люди». Щоб якнайшвидше зібрати кошти на теплий одяг для бійців на сході України, було вирішено привернути увагу тернополян у дуже емоційний спосіб.

Всі статті рубрики