Ні на йоту не російський

Ні на йоту не російський

Візит президента Росії Володимира Путіна виявився плідним не лише на домовленості, а й на конфузи. Як писала «УМ», після підписання нового газового контракту з Пекіном, кремлівський лідер, на радощах, що в нього у світі ще залишаються друзі, подарував очільникові КНР Сі Цзиньпіну смартфон російського виробництва.

Там русскій дух....

Там русскій дух....

Мешканці Москви досі не можуть відійти від незабутніх вражень, які супроводжували їх на вулицях столиці упродовж усього понеділка, та й у вівторок не зовсім розвіялися. Позавчора місто оповив густий смог із характерним запахом сірководню. Простіше кажучи, в повітрі поширився незабутній аромат тухлих яєць.

НЕП по-казахстанськи

НЕП по-казахстанськи

Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв учора у зверненні до народу з посланням на 2015 рік проголосив нову економічну політику під назвою «Нурли жол». Вона стане двигуном зростання економіки Казахстану впродовж найближчих років, які будуть кризовими для світової економіки, наголосив президент.

«Коммєрсант» на лінії вогню

«Коммєрсант» на лінії вогню

Головного редактора щоденної російської газети «Коммєрсант» Михайла Михайліна звільнили з посади за рішенням ради акціонерів, повідомляє російський незалежний телеканал «Дождь». За інформацією телеканалу, причиною відставки став конфлікт видавничого дому «Коммєрсант» із головою нафтового концерну «Роснєфть» Ігорем Сечиним, одним з найближчих соратників президента РФ Володимира Путіна.

Всі статті рубрики