Агресора за цінником впізнаю

Агресора за цінником впізнаю

«Днями, стоячи у магазині біля полиці з господарчими товарами, зауважила на частині краму зелені етикеточки з чорними літерами «Зроблено в Росії». Рука сама відсмикнулася від промаркованих речей. Розвивається рефлекс?», — так відреагували журналісти «УМ» на ініціативу місцевих торговців.

Путін, геть з України

Путін, геть з України

Дитячий малюнок величиною в рекламний щит піднімає настрій усім проїжджаючим водіям і перехожим на одній iз вулиць міста. На ньому чоловічок, дуже схожий на президента Путіна, тікає від танка з українським прапором. На чолі в «героя» видніється червона цятка.

Дах поїхав

Дах поїхав

Радянські авральні методи будівництва в стилі «доженемо і переженемо Америку», з яких ми так сміялися свого часу, схоже, і досі є нормою життя в сучасній Росії. Як і всіляка показуха, особливо за участю війська, яка є основою державної пропаганди сусіда.

Хто куди, а майстри — на ярмарок

Хто куди, а майстри — на ярмарок

Попри дискусії з приводу того, проводити чи не проводити в селі Великі Сорочинці на Полтавщині традиційний Національний Сорочинський ярмарок, у день Преображення Господнього, або Спаса, офіційне відкриття ярмаркового тижня таки відбулося.

Сонячна Незалежнiсть

Сонячна Незалежнiсть

Після недавньої спеки нинішня погода все більше нагадує про наближення осені. Особливо ранками, коли температура повітря опускається до +13 градусів. І хоча найближчим часом у північних та місцями центральних та західних областях можливі короткочасні дощі та грози, загалом іще є час поніжитися на теплому сонечку.

Кохання може все

Кохання може все

Чудеса трапляються з тими, хто в них вірить. Особливо якщо до цього додати кохання, яке може повернути людину ледь не з того світу. Про це добре знають Едуард та Тетяна Ткачі, які днями відіграли весілля в Київському військовому шпиталі.

З Хрещатика — на війну

З Хрещатика — на війну

Війна внесла свої корективи і у відзначення Дня Незалежності, що 23 роки є найбільшим державним святом. Цього разу воно пройде без бучних концертів, але з військовим парадом у Києві та Одесі. Відповідно до указу, підписаного Президентом, у ньому візьмуть участь близько 1,5 тисячі військовослужбовців та курсантів і 49 зразків військової техніки.

Розділяй і перемагай

Розділяй і перемагай

Сили антитерору змінюють тактику проведення АТО, що має підвищити ефективність військової операції в нових обставинах i дозволить мінімізувати ризик для людей i шкоду промисловому потенціалу Донбасу від дій терористів. Таке рішення було ухвалено позавчора ввечері, під час наради Президента Петра Порошенка з керівниками силових відомств.

Всі статті рубрики