Книжкові санкції проти Росії:

Книжкові санкції проти Росії:

Гуманітарний віце-прем’єр Олександр Сич оприлюднив плани уряду суттєво обмежити імпорт російських книжок. Вичерпний коментар — нарешті. Нарешті уряд узявся за свої прямі обов’язки: по-перше, захистити внутрішній ринок від багаторічної торговельної агресії сусідньої держави; по-друге, припинити інвестувати економіку РФ (щороку в Україні продають їхніх книжок на понад 300 мільйонів доларів); по-третє, не лише очікувати західних секторальних санкцій супроти Росії, а й уводити свої.

Побраталися через 85 років

Побраталися через 85 років

Любителям документального кіно сумувати влітку заборонено. Український фестиваль Docudays UA, який проходить у Києві щороку в березні, представляє свої найкращі картини і в позаконкурсний час. Одним із майданчиків для показів став креативний простір у PinchukArtCentre, де час від часу представляють стрічки, які стали найулюбленішими під час фестивалів.

КУЛЬТПРОСВІТ

КУЛЬТПРОСВІТ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

АРТ-обстріл

АРТ-обстріл

Сьогодні у Львові в Українському товаристві охорони пам’яток історії та культури, який знають як Палац Сапіги на вулиці Коперника, 40а, відкривається мандрівна виставка «Митці — воїнам». У ній візьмуть участь понад 70 художників, котрі пожертвували свої роботи на благодійний аукціон із метою збору коштів для допомоги українським солдатам.

Всі статті рубрики