Об’єкт нелюбові

Об’єкт нелюбові

Історія оцінює політиків, як правило, за якимось одним, але найгучнішим із їхніх здобутків. Скидається на те, що Володимир Путін залишиться на сторінках історії як один із найбільших руйнівників дружніх взаємин українського та російського народів.

Суаре з присмаком «Містралів»

Суаре з присмаком «Містралів»

Іще, мабуть, ніколи посольство Франції в Україні не відзначало національне свято Французької Республіки з таким «екстримом». Будівлю музею «Духовні скарби України» на вулиці Десятинній, де відбувався урочистий прийом, оточили українські активісти, які голосно вигукували зовсім не привітання.

Криваві гальма

Криваві гальма

Щонайменше 20 людей загинуло і понад 160 отримали поранення в результаті катастрофи, що сталася вчора у московському метро. О 8:39 ранку за місцевим часом на перегоні між станціями «Слов’янський бульвар» та «Парк Перемоги» Арбатсько-Покровської лінії метрополітену потяг, що йшов із центру, різко загальмував і зійшов з рейок.

Єврокомісія — з головою

Єврокомісія — з головою

Учора, в другий день пленарної сесії у Страсбурзі, Європарламент 400 голосами за необхідних 376 затвердив призначення нового глави виконавчого органу Європейського Союзу. Іще наприкінці червня Рада Європи майже одностайно (із 28 держав проти виступили тільки Угорщина і Велика Британія) погодила на посаду голови Єврокомісії кандидатуру Жана-Клода Юнкера. У листопаді він змінить у цьому кріслі португальця Жозе Мануела Баррозу.

Голуб миру з Єгипту

Голуб миру з Єгипту

ОІзраїль учора прийняв умови плану перемир’я, який передбачає припинення ізраїльських авіаударів та взаємних обстрілів між Ізраїлем та Сектором Газа. Як повідомляє Бі-Бі-Сі, напередодні цей план на надзвичайній зустрічі в Каїрі запропонувала очільникам міністерств закордонних справ Ліги арабських держав влада Єгипту, яка традиційно виступає посередником у переговорах між Тель-Авівом та Палестиною.

Пішов у письменники

Пішов у письменники

ІМіністр закордонних справ Великої Британії Вільям Хейг залишає свою посаду, про що він у понеділок увечері повідомив у своєму «Твіттері» та поінформував прем’єр-міністра Девіда Камерона. При цьому він поки що залишиться у владі, очоливши нижню палату парламенту — Палату громад. На цій посаді екс-міністр працюватиме до наступних парламентських виборів у травні 2015 року, балотуватися на яких не планує.

Безцінна каска

Безцінна каска

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Художники, які розмальовували під час Революції гідності каски, навряд чи могли припустити, як високо цінуватимуть їхню роботу за півроку. Принаймні перша розмальована каска 3-ї сотні Євромайдану, виставлена на благодійному онлайн-аукціоні, «пішла» за тисячу доларів. Таку ціну за раритет запропонував американець українського походження адвокат Андрій Філіпович, повідомляє медіа-портал української діаспори VIDIA.

Всі статті рубрики