Око за око

Око за око

Дев’ятеро палестинських бойовиків загинули в результаті серії авіаударів ізраїльського війська по Сектору Газа у ніч із неділі на понеділок, інформує Бі-Бі-Сі. Напруження в регіоні помітно зросло після вбивства в Єрусалимі 5 липня 16-річного палестинського підлітка Моххамеда Абу Кдаїра.

Торгівля проти прав людини

Торгівля проти прав людини

Канцлер ФРН Ангела Меркель разом із впливовими німецькими підприємцями позавчора приїхала з триденним візитом до Китаю. Це вже сьомий приїзд очільниці німецького уряду до КНР, починаючи з 2005 року.

Роги й копита

Роги й копита

В іспанському місті Памплона стартував знаменитий фестиваль Сан-Фермін, найвизначнішою частиною якого є забіги з биками. Вже традиційно в липні до столиці автономної області Наварра на півночі Іспанії з’їжджаються тисячі відчайдухів з усього світу, аби отримати свою дозу адреналіну, втікаючи від стада розлючених бугаїв.

Матч на стороні Путіна

Матч на стороні Путіна

Західні політики зазвичай намагаються за можливості займатися спортом, аби підтримувати себе в добрій фізичній формі. Але інколи спортивне хобі може стати ще й непоганим способом заробити зайву копійку у фонд рідної партії. Саме так сталося з прем’єр-міністром Великої Британії Девідом Камероном та мером Лондона Борисом Джонсоном, які найближчим часом матимуть нагоду зіграти в теніс не лише для власного задоволення, а й із користю для Консервативної партії.

«Мрійники» перейшли межу»?

«Мрійники» перейшли межу»?

У Грузії заарештували одного з найближчих соратників екс-президента Михаїла Саакашвілі, колишнього мера Тбілісі та керівника передвиборчого штабу опозиційної партії «Єдиний національний рух» (ЄНР) Георгія Угулаву.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Троянди не приносьте...

Троянди не приносьте...

Чутки про його тяжку хворобу з’являлися не раз, але цього разу, на жаль, виявилися правдою. Учора вранці на 87-му році життя відійшов у кращий світ аксакал радянської і грузинської політики та дипломатії Едуард Шеварднадзе. Останні роки він провів у колишній президентській резиденції у Крцаніському районі Тбілісі, яку передала екс-главі держави грузинська влада.

Всі статті рубрики