«Шмон» у медресе

«Шмон» у медресе

Учора близько шостої ранку двадцять людей у камуфляжі та балаклавах зі зброєю несподівано увірвалися в оселю кримського татарина в селі Кольчугіно Сімферопольського району. На очах подружжя та їхніх трьох дітей упродовж трьох годин бійці обшукали всі кімнати, підвал, горище, не оминувши навіть дитячих речей і літератури.

Діти та влада: хто кого?

Діти та влада: хто кого?

Несподіване продовження отримала ситуація у містечку Узин на Київщині, про яку «УМ» писала минулої п’ятниці. Нагадуємо, що йшлося про акцію «Єдина країна», коли школярі Узина прикрасили міський паркан патріотичними малюнками та написами.

Подаруй собi друга

Подаруй собi друга

Минулої суботи в столичному парку Шевченка було незвично гамірно. Лунала запальна музика, на ятках продавали спеціалізовану літературу, а вздовж алей були розставлені-розвішані фотографії собак різних мастей, віку та кудлатості. Єдине, що їх об’єднувало, — усі вони належали до породи, яку жартома називають двір-тер’єрами або звичайнісінькими двiрняжками.

І який він після цього Добронравов?

І який він після цього Добронравов?

Дивну невідповідність своєму прізвищу продемонстрував російський актор Федір Добронравов, відомий за серіалами «Ліквідація», «Свати», «6 кадрів». Днями він та інші учасники знімальної групи Станіслава Говорухіна кинулися з кулаками на сімейну пару з Нью-Йорка після того, як ті поцікавилися у відомого режисера, чому вiн підписав листа на підтримку окупації Криму.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Смертельне перемир’я

Смертельне перемир’я

Дві доби лишається до завершення режиму припинення вогню, який ініціювала українська сторона і який нібито підтримали й бойовики з терористичних ДНР і ЛНР. Утiм на Донбасі хоча й не відбувається повномасштабних бойових дій, але тривають локальні бої, в ході яких продовжують гинути люди.

Тлiє гума бiля ЦУМу

Тлiє гума бiля ЦУМу

До різних дрібних інцидентів на столичному Майдані кияни потроху звикли. Однак пожежа, яка вчора виникла на одній iз барикад поряд iз Центральним унiвермагом, налякала навіть бувалих майданівців. «Полум’я дуже велике. Люди на Майдані розбігаються, побоюючись вибуху.

«Вибухові» маніяки

«Вибухові» маніяки

Два вибухи, які в понеділок пошкодили залізничну колію на Донеччині, про що «УМ» писала у вчорашньому номері, виявилися лише початком повномасштабної терористичної акції, які затіяли невідомі «партизани» проти української залізниці. Учора вранці подібні інциденти трапилися у Луганській та Запорізькій областях.

Всі статті рубрики