Діти не винні

Діти не винні

У невеличкому містечку Узин, що на Київщині, панують пристрасті: за наказом місцевої влади було знищено інсталяцію, створену дитячими руками. Чиновним мужам не сподобалися деякі патріотичні вислови та малюнки, якими підлітки прикрасили місцевий паркан, висловлюючи свою громадянську позицію.

Допомогли всією країною

Допомогли всією країною

Крім коштів, які пообіцяла держава родинам героїв Небесної сотні, вони можуть отримати ще додатково по 100 тис. грн. Збором та розподілом грошей для цього зайнялися «Фонд Добрі справи» та волонтерські ініцативи «Родина Майдан» і «Євромайдан SOS».

Не до параду

Не до параду

Коли лунають постріли, військовим оркестрам не до святкових парадів. Отож традиційний Всеукраїнський фестиваль духової музики, який мав уп’ятнадцяте пройти в Сумах, вирішили поки що не проводити.

Купайло у Легедзиному

Купайло у Легедзиному

Завтра, у день літнього сонцестояння, у черкаському селі Легедзино, яке в Україні прославилося завдяки тамтешньому Державному історико-культурному заповіднику «Трипільська культура» та щорічній всеукраїнській толоці з будівництва трипільських хат, будуть відзначати свято Купайла.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Золоту тангу — на задвірки

Золоту тангу —  на задвірки

Повторюється ситуація минулого місяця щодо традиційного жалобного мітингу до роковин депортації кримських татар 18 травня. Тоді, нагадаю, Аксьонов заборонив мітинг, який до цього регулярно збирався на центральній площі Леніна упродовж попередніх 22 років, — начебто через події на Донбасі.

Визнаний НЕгеній

Визнаний НЕгеній

Хто ще не знає, екс-Президент України Віктор Янукович — письменник із досвідом. У період iз 2005-го по 2010 рік він видав чотири книги: «Рік в опозиції. У політиці не буває остаточних перемог і поразок», «...І рік при владі. Від кризи — до економічного зростання», «Здолати шлях» і «Як Україні далі жити».

Хто підрізає заводу крила?

Хто підрізає заводу крила?

«Підкилимним рішенням проти ДП «Антонов» — ні» — з таким гаслом під українськими прапорами у четвер до адміністрації Президента прийшло близько тисячі працівників авіазаводу «Антонов». Це вже друга масова акція «антоновців» — 21 травня за ініціативи первинних організацій Профспілки авіабудівників України вони збиралися біля Кабінету Міністрів.

Всі статті рубрики