Кримська «оптимізація»

Кримська «оптимізація»

Тепер у так званого в. о. глави Криму Сергія Аксьонова замість колишніх п’яти аж вісім заступників, один з яких — перший. Такий штат він «викроїв» собі своїм же вчорашнім указом «Про структуру виконавчих органів державної влади».

Два тижні екстриму

Два тижні екстриму

У гірському селі Луквиця Богородчанського району, поблизу якого під час Другої світової війни і декілька років по її завершеннi дислокувалися вишкільні табори УПА та концентрувалися значні сили українських повстанців, відкрився молодіжний військово-спортивний табір «Карпатський легіон».

Благо — устрiй Майдану

Благо — устрiй Майдану

Незважаючи на те, що революція минула, Майдан досі схожий на місце бойових дій. На головній площі країни стоять намети і барикади. Комунальники потроху ведуть роботи з благоустрою території ще з кінця квітня.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Небесна дружина

Небесна дружина

Доки керівництво держави намагається мирно врегулювати конфлікт на Донбасі, там продовжують гинути люди. За даними першого віце-прем’єра Віталія Яреми, станом на вчора за час АТО на сході України загинуло 125 українських вояків.

З кувалдою — на Славу

З кувалдою — на Славу

Зелена смуга на пам’ятному хресті на місці, де поховані герої-крутяни, вирвані з корінням квіти, шматки мармуру на землі та пошкоджений барельєф першого лідера Конгресу українських націоналістів Слави Стецько — таку картину побачили вчора зранку парафіяни та настоятель церкви Святого Миколая Чудотворця на Аскольдовій могилі.

Нехай світ допоможе

Нехай світ допоможе

«Більшість із нас просто не розуміє, яка гуманітарна катастрофа назріває на сході. Я не хочу нікого залякувати, але ствердно кажу, що влада і волонтери вже не в силах впоратися з тією кількістю людей, яких потрібно вивезти і допомогти їм», — звернулася до небайдужих співачка та громадський діяч Руслана Лижичко і закликала владу також не соромитися просити допомоги у міжнародних організацій, оскільки проблема з переселенням людей зі сходу набагато глобальніша, аніж про це говорять політики.

Вiйна вiйною, а шлюб — за розкладом

Вiйна вiйною, а шлюб — за розкладом

Війна змінила плани всіх українців. А от Олександр Ногінов, боєць Миколаївської 79-ї аеромобільної бригади, вирішив не відкладати свої особисті плани у довгу шухляду. Особливо після того, як отримав поранення у ході АТО і зрозумів, що у житті всiляке може статися.

Всі статті рубрики