Щоб здалеку бачили

Щоб здалеку бачили

Державний прапор довжиною в 1750 метрів з’явився цими вихідними на Оболонській набережній у столиці. «Оболонці, як завжди, найкращі... Подивіться, що зробила наша громада — найбільший прапор України. Кажуть, хлопці 500 літрів фарби витратили», — написав на своїй сторінці у «Фейсбуці» народний депутат Олександр Бригинець.

Замітаючи сліди...

Замітаючи сліди...

Не встиг Миколаїв оговтатися від вибуху на вулиці Лазурній, який забрав життя сімох мешканців, як — нова трагедія. У ніч на 9 червня, коли всі мешканці будинку по вулиці Молодогвардійській, 28 готувалися лягати спати, вибухова хвиля повністю зруйнувала дві квартири на п’ятому поверсі, а також дах будівлі.

«Нагріли» індивідуально

«Нагріли» індивідуально

У Тернополі викрито оборудку, яка шокувала багатьох власників індивідуального опалення і стала наукою для всіх, хто ще тільки хоче його встановити. Кілька років тому обласний центр переживав справжній бум на таке вдосконалення у квартирах, тим паче — постійно говорили про те, що надавати відповідні дозволи міськрада ось-ось припинить.

«Привітали зі святом»

«Привітали зі святом»

Цьогорічний День журналіста для кореспондентки сумської газети «Данкор» Олени Адаменко завершився не найкращим чином — посеред ночі її автомобіль невідомi зловмисники облили якоюсь рідиною і підпалили.

Не вір очам своїм

Не вір очам своїм

Журналістка Наталя Статівко, яка передбачала, що порятунок восьмимiсячного Жені Єзекяна із Слов’янська буде використано російською пропагандою з власною метою, мала рацію: на вихідних на каналі НТВ з’явився 15-хвилинний сюжет, у якому «доблесні» журналісти розповідають, як вони провели ледь не спецоперацію, щоб врятувати малюка.

Терпець уривається

Терпець уривається

«Панове із ДНР. Якщо пролунає хоч один постріл біля нашого садочка, ми знесемо вас разом із вашими барикадами. Мами. Бабусі». Такий напис з’явився нещодавно на асфальті біля дитячого садочка у Приморському районі Маріуполя.

Припинити вогонь!

Припинити вогонь!

Під час своєї інавгурації Президент України Петро Порошенко заявив, що «вогонь на сході необхідно припинити вже на цьому тижні». Він також підкреслив, що готовий «протягнути руку миру» всім, хто готовий iти з миром в Україні й забезпечити «коридор» бойовикам, щоб вони покинули країну, якщо вони складуть зброю і якщо на їхніх руках немає крові.

Всі статті рубрики