Поразка Ганді

Поразка Ганді

В Індії нарешті завершилося підбиття підсумків масштабного загального голосування, що тривало з 7 квітня по 12 травня. Перемогу святкують прихильники опозиційної правонаціоналістичної Народної партії, яка отримала більшість у парламенті, здобувши 277 із 543 мандатів.

Убивця мимоволі

Убивця мимоволі

32 дітей загинули позавчора на півночі Колумбії внаслідок загоряння автобуса, яким 50 школярів віком до 14 років та кілька дорослих поверталися з церкви міста Фундасьйон додому в Босконію. Як повідомила місцева влада, водій намагався завести транспортний засіб посеред шляху.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Балканський басейн

Балканський басейн

У передмістях Белграда зводять барикади з лантухів із піском, аби захистити місто від нової повені, повідомляє «Євроньюз». Вода з річки Сава може затопити найбільшу в країні електростанцію — «Нікола Тесла». Уповільнити потік води біля об’єкта намагаються солдати, поліція, добровольці та працівники електростанції.

Урок від України

Урок від України

Попри те, що саме цієї весни увага всієї Європи прикута до України, День Європи-2014 у Києві відзначили незвично скромно й «непомітно». На відміну від попередніх років, коли мешканців та гостей столиці запрошували в «європейське містечко» на центральні площі й вулиці, нинішнє святкування, що відбулося 17 вересня, «заховалося» у стінах «Мистецького арсеналу».

Всесвітня змова «на радість хохлам»

Всесвітня змова «на радість хохлам»

Російська космічна програма зазнала чергових втрат — минулої п’ятниці невдачею завершився запуск ракети-носія «Протон-М», що мала вивести на орбіту космічний апарат «Експрес-АМ4Р». Як повідомляє Роскосмос, на етапі роботи третього ступеня ракети-носія виникла нештатна ситуація, і ракета згоріла у щільних шарах атмосфери.

«Чи не найцікавіше місце у світі...»

«Чи не найцікавіше місце у світі...»

Євросоюз готовий підписати економічну частину Угоди про асоціацію з Україною вже наприкінці червня. Про це повідомив єврокомісар iз питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле на прес-конференції в Києві.

Всі статті рубрики