Теракт чи самогубство?

Теракт чи самогубство?

У Миколаєві тривають пошуки людей, які опинилися під завалами у зруйнованій вибухом багатоповерхівці. На ранок учорашнього дня рятувальники, які працювали всю ніч, знайшли тіла трьох загиблих, ще вісім осіб потрапили в пастку з бетонних блоків, а п’ятьох постраждалих медики доправили у відділення реанімації Миколаївської ЛШМД.

Щастя за гривню п’ятдесят

Щастя за гривню п’ятдесят

Сьогодні, коли суспільству як ніколи потрібні позитивні емоції, в Тернополі запустили оригінальний проект — містом почав курсувати «Тролейбус щастя». У його салоні звучать веселі пісні й приємна музика в живому виконанні, а сам він прикрашений різноманітними виробами ручної роботи, дитячими малюнками та аркушами з цитатами про щастя.

Без зв’язку

Без зв’язку

Станом на вчора у кримській столиці майже з усіх пунктів продажу зникли картки поповнення будь-яких операторів мобільного зв’язку. Залишились лише термінали, яких мало. Приміром, у районі Центрального автовокзалу із десятка, що працювали донедавна, наразі поповнити телефонний рахунок можна тільки у двох.

Ні — «Ментам»

Ні — «Ментам»

Інформаційна війна, розв’язана Росією в українському медіа-просторі, — це не лише перекручування фактів і відверта брехня у стилі Дмитра Кисельова, якими наповнені російські ЗМІ. Це ще й багаторічний показ на екранах більшості загальнонаціональних телеканалів російських серіалів, що пропагують і героїзують представників силових структур країни, яка анексувала український Крим й активно підтримує сепаратистів на сході та півдні України.

Не стріляйте в репортера

Не стріляйте в репортера

Журналістика — професія не лише романтична, а й ризикована, особливо якщо ти маєш справу з людьми, які своє право розпоряджатися чужими долями ставлять понад усе. У цьому на власному досвіді переконався журналіст Юрій Лелявський, якого 15 діб сепаратисти утримували в заручниках.

Донбас жене «порожняк»

Донбас жене «порожняк»

Представники Партії регіонів у кулуарах парламенту та на телевізійних шоу не втомлюються повторювати, немов мантру: «Почуйте Донбас!». Мовляв, окрім терористів і диверсантів (тему вбивств, зґвалтувань і пограбувань озброєними людьми «регіонали» вперто ігнорують), там є прості робітники, представники інтелігенції тощо.

Всі статті рубрики