Вона не змінилася

Вона не змінилася

Заява Дмитра Фірташа про його зустріч із Петром Порошенком і нібито підтримку останнього на президентських виборах була результатом комбінації, здійсненої Юлією Тимошенко. Про це розповіли журналісти «Української правди» Сергій Лещенко та Мустафа Найєм у передачі «Поза записом» на Громадському ТБ.

«Вільне падіння» Тимошенко

«Вільне падіння» Тимошенко

Ще одне соціологічне дослідження дещо по-новому розставило акценти у президентських перегонах-2014. Компанія GFK Ukraine провела телефонне опитування й з’ясувала таке. Якби вибори Президента України відбулися наступної неділі, то більшість українців проголосувала б за кандидата Петра Порошенка. Його рейтинг становить 40%.

КВУ: до виборів готові

КВУ: до виборів готові

Голова правління Комітету виборців України Олександр Черненко вважає, що Україна в цілому до президентських виборів готова. Про це він заявив на чат-конференції в редакції сайту «Главред». «Явка очікується приблизно в межах 65—70%. Щоправда, ще місяць тому очікування були вищими, в тому числі й на сході України.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Старі методи «молодої команди»

Старі методи «молодої команди»

23 кандидати в президенти України, 19 кандидатів на посаду мера, 35 політичних партій, що рвуться до Київради, біля 1,5 тисячі пошукачів місця в столичному «парламенті»... Киянам складно не розгубитися в цьому морі імен. У кращі часи більшості з них приділялася б пильніша увага.

Всі статті рубрики