Іноді краще співати

Іноді краще співати

Народний артист СРСР, кавалер орденів «За заслуги перед Вітчизною» трьох ступенів, Мужності, Дружби народів, повний кавалер українського ордена «За заслуги» і депутат сьогоднішньої Держдуми Російської Федерації Йосиф Кобзон уже давно є для Дніпропетровська особою культовою. Причому настільки, що донедавна його авторитет ніхто навіть теоретично не міг заперечувати.

Нацистська вольниця

Нацистська вольниця

Незважаючи на те, що суд заборонив на вихідні проведення у Харкові мітингів та масових зборів, російські «туристи», місцевий клуб «Оплот» та їхні прихильники влаштували у центрі міста справжній театр воєнних дій зі стріляниною і штурмом адміністративних будівель. Серед підбурників знову засвітилися члени фашистських проросійських угруповань, які не приховують своїх політичних поглядів.

Кров і біль Донбасу

Кров і біль Донбасу

Прокуратура Донецької області порушила кримінальну справу з приводу кривавого побоїща в центрі Донецька та захоплення державних будівель прихильниками ідеї сепаратизму. Нагадаємо, що в четвер під час сутичок між прихильниками єдності України та проросійськи налаштованими молодиками загинуло троє людей, ще 50 отримали поранення.

Зі щитом та при грошах

Зі щитом та при грошах

«Постреферендумна» Верховна Рада України вчора мало чим відрізнялась від «дореферендумної». Настав понеділок, який міг стати першим днем справжньої війни, але — обійшлося. Парламентарії зібралися на засідання на день раніше, ніж зазвичай. Заходи безпеки були суворішими: речі журналістів ретельно перевіряли, а під самою ВР знов зібралися люди в балаклавах, зі щитами та зброєю.

Із Кремля краще видно?

Із Кремля краще видно?

Заздалегідь відомі результати кримського «референдуму» та наступне звернення нелегітимної Верховної ради самопроголошеної «суверенної республіки» остаточно розв’язали руки кремлівським агресорам. Сьогодні президент Росії Володимир Путін планує звернутися до Федеральних зборів РФ із посланням, головною темою якого стане прийняття до складу Федерації нового суб’єкта — Криму.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дрейф на схід триває

Дрейф на схід триває

На той час, коли писалися ці рядки, кримські сепаратисти в особі «прем’єра» Аксьонова, «спікера» розпущеної ВР АРК Константинова, його заступника Цекова та мера Севастополя Чалого вже, мабуть, отримували подальші «цінні вказівки» від своїх давніх наставників у кремлівських кабінетах.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

КРИМінальний псевдореферендум

КРИМінальний псевдореферендум

В оригіналі, себто у виконанні найулюбленішого гурту самого Володимира Путіна «Любе», цей рядок із пісні звучить інакше. А саме: «От Волгі до Єнісєя — лєса, косогори да стєпі. Расєя моя, ти Расєя». Одначе спеціально для сімферопольців, котрих позавчора ще за декілька годин до офіційного завершення так званого «референдуму» скликали на безкоштовний концерт на площі Леніна, фронтмен гурту «Любе» Микола Расторгуєв поміняв слово «Волга» на «Крим».

Всі статті рубрики