Майдан виставляє планку

Майдан виставляє планку

На хвилі Майдану, що переміг, зароджується чимало нових громадянських кампаній. Так, «Коло довіри Майдану», яке зібрало Сергія Пояркова від Автомайдану, Ольгу Богомолець від лікарів, владику Стефана від духовної ради, представників «Правого сектору», «афганців», Руслану і Святослава Вакарчука, інших менш відомих осіб, оприлюднило вимоги до членів нового уряду: ними не можуть бути учасники списку сотні найбагатших людей України і керівники органів виконавчої влади або працівники адміністрації Президента, які обіймали ці посади з початку 2010 року; досвід роботи в галузі має становити не менше семи років, на керівних посадах — від п’яти років (крім МВС, СБУ, МО), плюс непричетність до порушень прав людини і відсутності інформації про корупційну діяльність кандидата.

Плюс–мінус дванадцять стільців

Плюс–мінус дванадцять стільців

Сьогодні виповнюється тиждень, як у парламенті постала нова — революційна — більшість, і саме на сьогодні попередньо було заплановано кульмінацію голосувань: призначення нового уряду.
За Конституцією–2004, яка нині є чинною, формування Кабміну й призначення Прем’єр–міністра можливе тільки після появи у Верховній Раді більшості у вигляді офіційної коаліції парламентських фракцій.

Відставлений і битий

Відставлений і битий

Голова адміністрації Президента Андрій Клюєв подав у відставку під час зустрічі з Віктором Януковичем у Криму 23 лютого. За повідомленням агенції УНІАН, Клюєв розповів, що нібито саме для цього їздив у Крим, де перебував Янукович.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики