НОВИНИ ПЛЮС

26.02.2014

Тимошенко їде лікуватися в Німеччину

Юлія Тимошенко прийняла пропозицію канцлера Німеччини Ангели Меркель приїхати на лікування в клініці «Шаріте». Про це політики домовилися під час телефонної розмови 23 лютого, повідомляє прес–служба лідерки «Батьківщини». Тимошенко планує спершу відвідати саміт Європейської народної партії, а потім поїде лікуватися в «Шаріте».

Булатов повернувся в Україну

Один з організаторів Автомайдану Дмитро Булатов повернувся в Україну. Нагадаємо, після викрадення й катувань невідомими Булатова вивезли в Євросоюз на лікування.

Раніше до Києва повернувся також автомайданівець Сергій Коба, який переховувався у країнах ЄС від українських силовиків. Проте вчора Коба знову вилетів у Європу, щоб пікетувати житло Андрія Клюєва. При цьому в аеропорту «Жуляни» його спершу затримали, оскільки, як виявилося, Коба досі значився у списку розшукуваних людей. Після з’ясування обставин автомайданівець успішно перетнув кордон.

Лідер «Правого сектору» мав зустріч з Януковичем

Лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош 20 лютого зустрічався з Віктором Януковичем. Про це повідомив у своєму «Фейсбуці» журналіст Мустафа Найєм, зазначивши, що тому є докази — відповідний запис у журналі відвідувань в адміністрації Президента, згідно з яким зустріч тривала півтори години. Раніше про зустріч лідера «Правого сектору» з Януковичем повідомили також в АП.

Олігархи попереджають Тимошенко

Коли 20 лютого в Києві масово гинули люди, дочка Юлії Тимошенко Євгенія святкувала свій день народження в Римі. Про це у відповідному сюжеті розповідає телеканал «1+1», підконтрольний Ігорю Коломойському. Знімальна група ретельно відстежила пересування Жені, побувала в її розкішному номері дорогого готелю тощо. Як припускають деякі оглядачі, цей сюжет — попередження з боку Коломойського зокрема й олігархів загалом Тимошенко–старшій, яка одразу після звільнення з колонії заявила про намір балотуватися в президенти.