Юрій Дерев’янко: Влада займається брутальною бандитською торгівлею

Юрій Дерев’янко: Влада займається брутальною бандитською торгівлею

В Окружному адміністративному суді Києва триває процес за позовом народного депутата Юрія Дерев’янка до міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка щодо незаконності дій останнього в ніч на 30 листопада, коли міліція жорстоко розігнала студентів на Євромайдані в Києві.

Рада набої поспішно подає...

Рада набої поспішно подає...

Такого Верховна Рада ще не знала (бо безкровна спроба штурму у 2004–му не рахується). Учора зранку маніфестанти–опозиціонери спробували впритул підійти до будівлі парламенту, а оскільки всі підходи до Грушевського, 5 уже два місяці перекриті «Беркутом», спалах сутичок був неминучим. Тиснув опозиційний «фронт» і в будівлі ВР — подейкували, що спікер Володимир Рибак перебував у передінфарктному стані.

Захід нам допоможе

Захід нам допоможе

Напередодні вчорашніх подій у Києві лідери «УДАРу» Віталій Кличко та «Батьківщини» Арсеній Яценюк у Берліні зустрілися з канцлером ФРН Ангелою Меркель. Шанований у Німеччині Кличко, зокрема, закликав її застосувати санкції проти українського режиму — заблокувати всі підозрілі банківські транзакції Президента Віктора Януковича, його близького оточення й також олігархів, які підтримують режим.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Смерть на передовій

Смерть на передовій

Майданівська територія медиків та їхніх пацієнтів суттєво розширилася після вчорашніх кривавих подій. Ранених і травмованих приймали і старі, і нові пункти допомоги. На третій поверх Будинку профспілок, де розташований медпункт, учора вранці майже нікого не пускали.

А поки що течуть ріки, кривавії ріки...

А поки що течуть ріки, кривавії ріки...

Протистояння, що почалося учора по дев’ятій годині ранку, за кілька годин переросло у вуличні бої. До п’ятої вечора, коли це число «УМ» здавалося до друку, вже були сотні поранених. Тільки о 13.00, за даними «УМ», зібраними з чотирьох польових медпунктів, там перебували близько ста поранених.

Всі статті рубрики