НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«У французькій стороні, на чужій планеті...»

«У французькій стороні, на чужій планеті...»

Усе частіше українські студенти для навчання обирають закордонні виші. За даними Центру дослідження суспільства, який проводив моніторинг, перші позиції займають країни, де навчання для українців повністю безкоштовне — Німеччина, Чехія та Польща. В останній існує добре розвинута мережа стипендій для іноземців, а також карта поляка, завдяки якій українці можуть також абсолютно безкоштовно навчатися в польських вишах.

Драйв після кулаків

Драйв після кулаків

Львів і досі шокований інцидентом, який стався у суботу на сцені Палацу спорту «Україна» під час концерту українського рок–гурту «Тінь сонця». Просто посеред виступу на сцені з’явилися невідомі молодики, які спробували вирвати мікрофон у соліста гурту Сергія Василюка, а коли це не вдалося, накинулися на нього із кулаками.

«Перезавантаження» вогнем

«Перезавантаження» вогнем

Минулої п’ятниці у власному автомобілі знайшли спаленим запорізького бізнесмена та активіста місцевого Євромайдану Сергія Синенка. Жорстокість вбивства вразила всю Україну. Дружина загиблого впізнала чоловіка лише за обручкою. Ходили чутки, що невідомі прострелили бак машини, від чого авто вибухнуло, однак міліція цього припущення не підтвердила.

«Я в школу не піду, бо й мене вб’ють»

«Я в школу не піду, бо й мене вб’ють»

На Черкащині, в місті Кам’янка, в реанімації місцевої лікарні помер 13–річний учень тамтешньої школи №1 Дмитро Артеменко. «Швидка допомога» привезла школяра туди просто зі школи, де він втратив свідомість. Лікарям так і не вдалося врятувати дитину.

За димовою завісою

За димовою завісою

Чималий стрес пережили вихованці дитячого садка №9 «Десняночка», що у Шостці на Сумщині. Через загрозу пожежі всіх дітей терміново вивели на вулицю. Більшості вдалося вибратися на свіже повітря через вихід, а з однієї з груп через сильне задимлення малечу довелося витягувати через вікно.

Летючий француз

Летючий француз

6 метрів 15 сантиметрів — саме така висота для закритих приміщень, підкорена ще в далекому 1993 році Сергієм Бубкою на турнірі «Зірки жердини», залишалася захмарною для кількох поколінь майстрів цього виду спорту. І ось — сенсація! Рекорд, що тримався майже чверть віку, перевершено на цьому ж традиційному міжнародному турнірі, що вже вдвадцятьп’яте проходив у Донецьку. Тріумфатор — олімпійський чемпіон і чемпіон світу Рено Лавіллені.

Всі статті рубрики