Хмельницька Врадіївка?

Хмельницька Врадіївка?

На Хмельниччині назріває новий скандал за участю судових органів та депутатів. Людей обурило рішення Хмельницького міськрайонного суду, який звільнив у залі суду 19–річного «мажора», що півроку тому порушив правила дорожнього руху і на пішохідному переході збив на смерть 26–річного Олега Крушельницького.

«Олімпіада» під забороною

«Олімпіада» під забороною

Відкритий лист в.о. гендиректора НТКУ Олександра Пантелеймонова схвилював і обурив глядачів та медіа–громадськість. Посилаючись на придбану за 3 млн. євроліцензію, яка дає УТ–1 ексклюзивне право на трансляцію Ігор у Сочі, чиновники вирішили заборонити при цьому іншим ЗМІ «будь–яке використання олімпійського символа, слів «Олімпійський», «Олімпіада», «Олімпійські ігри» та девізу «Швидше, вище, сильніше».

Платили, щоб прискорити

Платили, щоб прискорити

Про те, що виконуюча обов’язки начальника реєстраційної служби Голов­ного управління юстиції у Черкаській області вирішила заробити на хабарі, працівники обласного управління з боротьби з економічною злочинністю дізналися з оперативної інформації.

Проблеми з «Візою»?

Проблеми з «Візою»?

Днями з несподіваними труднощами зіткнулися власники платіжних карток «Брокбізнесбанку», які не змогли здійснити трансакцію. У самому банку позавчора оперативно пояснили ситуацію: вони припинили співпрацю із платіжною систою «Віза» та продовжуватимуть працювати із «МастерКардом».

Зброя «проситься» в закон

Зброя «проситься» в закон

Для всіх поціновувачів зброї, як холодної так і вогнепальної, з 16 по 19 лютого в Києві пройде Перше Українське Бієнале зброї. «Це буде ціла низка локацій та заходів, серед яких: конференція, фехтувальний форум, дегустація–реконструкція, виставка, «круглий стіл» та багато іншого», — розповіла начальник наукового відділу фондової роботи Національного військово–історичного музею України Наталія Курсаніна.

Лазня «Свободи»

Лазня «Свободи»

У селі Стрілки Перемишлянського району на Львівщині невідомі спалили ресторан, який належить родині народного депутата Ігоря Кривецького, заступника голови Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Пожежа сталася серед ночі, міліцію викликали о четвертій ранку, коли горіла незавершена будівля ресторану.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

За туманом нічого не видно

За туманом нічого не видно

Густий туман останні два дні паралізував роботу аеропортів у Одесі та Харкові. Частину рейсів було скасовано через негоду, інші відбулися зі значною затримкою. Не стали ризикувати і працівники Херсонського морського каналу, який учора був закритий для суден.

Всі статті рубрики