Аварiї на залiзничних переїздах за останнi 10 рокiв

Аварiї на залiзничних переїздах за останнi 10 рокiв

12 жовтня 2010 року на переїзді біля міста Марганець Дніпропетровської області сталася наймасштабніша «залізнична» ДТП, у якiй загинуло 45 пасажирів, зокрема i троє дітей. Маршрутний автобус, незважаючи на червоне світло, виїхав на переїзд і зіштовхнувся з маневровим локомотивом.

Ціна питання

Ціна питання

Учора вранці, за даними компанії «ІнтерБізнесКонсалтинг», торги на Міжбанківському валютному ринку відкрилися зростанням курсу долара: 9,0—9,4 грн./дол. Долар зростав, починаючи з 25 січня, і вже 4 лютого американська валюта подорожчала на 15—16 копійок, завершення торгів на міжбанку того вечора зафіксувало рекордний курс продажу — 8,9 грн./дол.

МОЗ схвалив «маскарад» в Інституті раку

МОЗ схвалив «маскарад» в Інституті раку

У вівторок Віктор Янукович побував у відділенні дитячої онкології Національного інституту раку, де поспілкувався з хворими дітьми та їхніми батьками, вручив подарунки і настільні ігри, а також передав директору закладу Ігорю Щепоткіну сертифікат на апарат для зберігання та перемішування крові. Це за офіційною інформацією.

Сидiтиме вдома

Сидiтиме вдома

«Останнім часом ми знайомимося з сучасною українською літературою в досить несподіваних місцях — то під СІЗО, то біля суду», — такими словами поет Олаф Клеменсен відкрив учора під стінами Апеляційного суду літературний марафон на підтримку одного з активістів «Автомайдану», чоловіка поетки Олесі Мамчич та батька двох малих дітей Сашка Кравцова.

Він сказав «Проскочимо»...

Він сказав «Проскочимо»...

Андрій заскочив до «маршрутки» у Біланах останнім. Дев’ятикласник постійно їздив о такій порі до Сум — тренувався в центрі дитячого футболу «Барса». Він мріяв стати футболістом. І у звичному ритмі дня ніхто не знав, що мріяти підлітку залишалося лише кілька хвилин.

Всі статті рубрики