«Газпром» як перепона до вступу в ЄС

«Газпром» як перепона до вступу в ЄС

У Брюсселі вчора почалися переговори про вступ Сербії до Євросоюзу. Як повідомляє «Євроньюз», «європейську» сторону представляють міністр закордонних справ Греції (яка нині головує в ЄС) Евангелос Венізелос та єврокомісар із питань розширення Штефан Фюле.

Хтось на кризі, хтось — на пляжі

Хтось на кризі, хтось — на пляжі

Цьогорічна зима демонструє норовливий характер. Снігопади, крижані дощі, морози та буревії паралізували транспортне сполучення на сході Німеччини й Польщі. Позавчора в Берліні та східній землі Бранденбург було зареєстровано сотні ДТП, а медики не встигали накладати гіпс на поламані кінцівки — у ФРН давно не бачили такої «ідеальної» ожеледиці.

Під час революції — не до ланчу

Під час революції — не до ланчу

Сьогодні в Давосі відкривається Всесвітній економічний форум, який триватиме до 25 січня. Президента України, який зазвичай відвідує цей представницький захід, цього разу на відомому швейцарському курорті не чекають. Воно й не дивно: навряд чи Вікторові Януковичу було б приємно вислуховувати те, що думають про нього європейські лідери після Вільнюського саміту, «невдалого» розгону студентського Євромайдану і подальших подій в Україні.

Всі статті рубрики