Ленінопад триває

Ленінопад триває

У ніч на понеділок невідомі в селі Жадове Семенівського району на Чернігівщині повалили з постаменту погруддя Леніна у центрі села біля середньої школи. Вчителі, які прийшли вранці на роботу, знайшли лише шматки гіпсу біля постаменту.

А борг і нині там

А борг і нині там

Найближчим часом усі заборгованості щодо виплат «дитячих» коштів мають бути ліквідовані. Таку категоричну вимогу поставив у понеділок перед членами уряду Прем’єр–міністр Микола Азаров, зазначивши, що жодні тривалі вихідні не можуть бути виправданням неповороткості чиновників, які не забезпечили, щоб родини з дітьми своєчасно отримали гроші.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Лакеями бути не хочемо

Лакеями бути не хочемо

Акцію проти законів, що, по суті, впроваджують диктатуру в країні, провели сумські журналісти та громадські активісти. Від пам’ятника Тарасу Шевченку до обласної адміністрації, а потім — вулицями міста пройшла хода, у якій взяли участь близько п’ятдесяти осіб.

Барикадний настрій

Барикадний настрій

Щонайменше у трьох містах країни — Одесі, Львові та Івано–Франківську — люди продовжують блокувати військові частини, щоб не випустити силовиків «у відрядження» до столиці.

Лента за лентою? Око за око?

Лента за лентою? Око за око?

Тільки–но МВС офіційно оголосило про дозвіл своїм бійцям використовувати вогнепальну зброю, протестувальники з вулиці Грушевського виявили, що в них уже стріляють не гумовими кулями, як було до понеділкового вечора, а металевими.

Точка замерзання

Точка замерзання

Перший удар лютих морозів, прихід яких синоптики прогнозують по всій Україні, прийняли на себе східні регіони. На Донбасі вже сьогодні нічна температура сягає до мінус двадцяти градусів. Обласний главк Держслужби з над­звичайних ситуацій учора прозвітував, що на Луганщині ще з 20 січня відкрито 115 пунктів обігріву, проте наразі по допомогу туди звернувся тільки один чоловік–безхатько.

Всі статті рубрики