Пожежа, що й досі пече

Пожежа, що й досі пече

У суботу в Харкові поховали сімох жертв пожежі, що недавно сталася на Харківській ювелірній фабриці. Тіло восьмого покійного відвезли на батьківщину, в Павлоград. Вік загиблих додав надзвичайній події ще більшого трагізму: наймолодшому з них — 27 років, трьом — по 28, найстаршому — 39.

Нарешті настає зима

Нарешті настає зима

Учора киян i мешканців багатьох регіонів заходу та сходу України приємно здивував сніг. Природа отямилася, згадала про календар — і посипала землю снігом. Мороз у кілька градусів, обіцяють синоптики, триматиметься і сьогодні вдень, а до ночі на Донбасі, Харківщині, Сумщині очікують навіть до мінус 10–12 градусів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Чорна пляма на білих халатах

Чорна пляма на білих халатах

Інцидент, про який піде мова, став продовженням жахливої аварії, яка сталася в Тернополі незадовго до Нового року. Тоді автомобіль Audi Q7, за кермом якого перебував 20–річний Андрій Стефанів, на великій швидкості вдарив ззаду таксі, внаслідок чого 28–річний пасажир останнього Олександр Куртіш загинув, а 40–річний водій Богдан Трут потрапив у важкому стані до реанімації обласної університетської лікарні. ДТП отримала особливий резонанс, бо загиблий був сином відомої української письменниці й лікаря Лесі Романчук.

Ленінопад по–криворізьки

Ленінопад по–криворізьки

Це сталося минулої п’ятниці. Принаймні саме того дня місцеві жителі виявили, що в бюста Леніна, який бозна–скільки років стоїть поблизу залізничної станції Кривий Ріг — Західний, хтось відтяв голову. Проте така подія особливого резонансу в Кривому Розі не викликала.

Спереду в «попєрєдніків»

Спереду в «попєрєдніків»

Справжні й несправжні, сиріч проплачені, протестувальники давно стали реальністю нашої дивної країни. А днями новітні технології політичної боротьби подарували нам ще й таке явище, як лже–геї. Флеш–моб, який влаштували на Бессарабській площі, нарядившись у віночки та яскраві колготки, два десятки начебто представників секс–меншин, справжні гомосексуалісти назвали «карнавалом акторів».

Молитва без «дозволу»

Молитва без «дозволу»

Лист на бланку Мінкультури до предстоятеля УГКЦ Святослава (Шевчука) датовано 13 січня цього року. Там ідеться, що представники церкви здійснюють релігійну діяльність «в порушення вимог законодавства України». І це, мовляв, негативно впливає на правосвідомість вірян.

Автомайдан без авто

Автомайдан без авто

У неділю активісти Автомайдану вкотре «провідали» президентську резиденцію в Межигір’ї. Цього разу метою відвідин було бажання передати Президентові повістку на «народний суд», який відбудеться 19 січня на Майдані. Як зазвичай, за Новими Петрівцями дорогу до Межигір’я перекрили загони «Беркута», а також важка техніка та «КамАЗи» з піском.

Всі статті рубрики