«Загроза мого арешту актуальна і по цей час»

«Загроза мого арешту актуальна і по цей час»

Тетяна Чорновол, на яку було скоєно напад 25 грудня, вважає, що за інцидентом стоїть Президент України Віктор Янукович. У першому ж інтерв’ю, яке журналістка дала колегам, Тетяна акцентувала саме на причетності до її побиття глави держави. «Три останні роки я працювала проти одної–єдиної людини в цій країні, це — Віктор Федорович Янукович.

Прикриття Америки

Прикриття Америки

Сенат Сполучених Штатів Америки ухвалив резолюцію про підтримку українського народу. Про це через «Твіттер» повідомив посол США в Україні Джеффрі Пайєтт.

Били просто під міліцією

Били просто під міліцією

Уже майже тиждень столичні правоохоронці шукають відеодокази побиття нардепа від ВО «Свобода» Андрія Іллєнка та його адвоката Сидора Кізіна, яке сталося ще 3 січня ввечері. Як повідомили «УМ» у столичній міліції, слідчi відпрацювали маршрут пересування потерпілих i надiслали в усi установи, будівлі яких оснащені камерами відеоспостереження, запити на отримання записів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Різдво на Майдані

Різдво на Майдані

Ми не випадково почали майданні замальовки саме з їжі. Останні дні в соцмережах з’явилися повідомлення про те, що харчів майданівцям бракує. Принаймні провізії не так багато, як було ще місяць тому, а відтак їстівні припаси поставлено на облік. «Гостям» Майдану тепер пропонують лише чай та каву, а більш калорійні продукти залишають для постійних мешканців наметового містечка — про це сповіщають оголошення на польових кухнях.

Всі статті рубрики