«У вас усе буде гаразд»...

«У вас усе буде гаразд»...

Учора в Києві прощалися з відомим тележурналістом Ігорем Слісаренком, який останнім часом був одним із політичних аналітиків тижневика «2000». Ще кілька днів тому колеги і друзі Ігоря спілкувалися з ним, говорили про Євромайдан.

«Столичний» попіл

«Столичний» попіл

У суботу, 21 грудня, у Києві в м’ясному павільйоні оптового ринку «Столичний» сталася пожежа. Внаслідок цього чотири людини загинуло і дві отримали поранення. Базар загорівся о 16:30, вогонь поширився на площу в півтисячі квадратних метрів.

Батогом за революцію

Батогом за революцію

Маленьке шахтарське містечко жваво обговорює події останнього часу. Спочатку в людних місцях — на стінах адміністративних будівель, парканах, постаменті пам’ятника Леніну — з’явилися написи, звичні для столиці, але небачені в донбасівській глибинці: «Банду геть!», «Зека на нари», «Не працюй на них».

Українські «срібники»

Українські «срібники»

Колекції українських нумізматів можуть поповнитися вже цими днями. Минулого тижня Національний банк випустив дві колекційні монети «Лінійний корабель «Слава Катерини» та «900 років «Повісті минулих літ».

Був Леніна, став Леннона

Був Леніна, став Леннона

Недільний Євромайдан у Харкові завершився оригінальною мистецько–топонімічною акцією. Переспівавши біля пам’ятника Тарасу Шевченку основний репертуар легендарних «бітлів», активісти рушили пішою ходою до проспекту Леніна, де встановили символічну меморіальну дошку лідеру ліверпульської рок–четвірки Джону Вінстону Оно Леннону.

Точковий вiдстрiл?

Точковий вiдстрiл?

У ніч iз суботи на неділю активіст «Дорожнього контролю» Володимир Маралов ледь не розпрощався із життям. Близько 23.00 у районі столичної площі Шевченка невідомі нападники на «Шкоді А5» сірого кольору без номерних знаків спочатку заблокували його автомобіль, проникли в салон і перетягли Володимира на заднє сидіння, повідомила прес–служба «ДК».

Всі статті рубрики