Лікування тортурами

Лікування тортурами

Представники християнського об’єднання «Нове Життя» впродовж чотирьох місяців «лікували» своїх пацієнтів тортурами та голодом. Правда розкрилася в той день, коли один з арештантів, не витримавши знущань, вирішив накласти на себе руки.

Панський переїзд

Панський переїзд

Настрій у жителів унікального селища Панське, яке міститься на дамбі Кременчуцького водосховища навпроти траси і залізничних колій, віднедавна покращився і вони вже не погрожують перекривати трасу.

Страдіварі в хороших руках

Страдіварі в хороших руках

Придбання двох раритетних скрипок, виготовлених у XVIII столітті відомими італійськими майстрами Джузеппе Гальяно та Доменіко Монтаньяна, можливо, стане початком створення у Харкові фонду раритетних інструментів.

Бронзовий Янгол для двох

Бронзовий Янгол для двох

Учора в Національному музеї літератури відбулася церемонія вручення першої премії імені відомого мовознавця і літературного критика Юрія Шевельова. Як писала «УМ» тиждень тому, до своєрідного «півфіналу» вийшло чотири автори, а журі до останнього зберігало інтригу.

Молоді, безпартійні, освічені

Молоді, безпартійні, освічені

Головною причиною, яка покликала більшість людей вийти на Майдан, стало жорстоке побиття мирних мітингарів уночі 30 листопада. Про це заявили 70 відсотків майданівців, відповідаючи на запитання соціологів. Серед інших мотивів протестувальники називають відмову Президента від підписання Угоди про асоціацію з ЄС (53%), бажання змінити життя в країні (50%) та бажання змінити владу (39%).

«Зелений коридор» — для людей i товарiв

«Зелений коридор» — для людей i товарiв

Незважаючи на ясний, місцями навіть сонячний вчорашній день у Києві, літак українського Президента Віктора Януковича злітав у напрямку Москви — на перемовини до Володимира Путіна — в обстановці густого туману. Насамперед інформаційного.

Всі статті рубрики