«Йолки» — поки що тільки палки

«Йолки» — поки що тільки палки

На майдані Незалежності вчора розпочали монтувати каркас головної ялинки країни.

Київміськдержадміністрація вирішила, що на зимові свята нас тішитиме минулорічна ялинка, оскільки вона сподобалася великій кількості містян і не мала такої критики, як конусовидна ялинка 2011 року.

Кайф вiд влади

Кайф вiд влади

Під час продажу партії наркотичного зілля затримали голову однієї з селищних рад Липоводолинського району. Щойно чоловік обміняв півтора кілограма марихуани на одинадцять тисяч гривень, як правоохоронці взяли його попід руки.

Молитва на честь Петра Багатостраждального

Молитва на честь Петра Багатостраждального

Сьогодні виповнюється 210 років від дня смерті Петра Калнишевського, останнього кошового славної Запорозької Січі. І в Холодному Яру, на хуторі Буда Чигиринського району, біля тамтешнього козацького храму на його честь патріоти не лише з Черкащини, а й з усієї України вшановують пам’ять Петра Багатостраждального.

«Ми її втрачаємо»

«Ми її втрачаємо»

Суспільна думка у Росії поволі звикається з тим, що Україна, найближча «слов’янська сестра», має свій, окремий шлях і виходить з–під впливу Москви. Такі висновки можна зробити, аналізуючи свіжі дослідження відомої московської соціологічної інституції «Левада–центр».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Від Шевельова — зашевелилися

Від Шевельова — зашевелилися

Акт вандалізму в Харкові, коли 25 вересня рішенням міськради була знищена меморіальна дошка видатному лінгвісту, письменнику і літературознавцю Юрію Шевельову (Шереху), лише привернув увагу до цієї непересічної особистості. Наприкінці вересня кількість запитів в інтернеті на пошукових сайтах виросла в сотні разів.

Звикай, дальнобійнику

Звикай, дальнобійнику

У пункті перепуску Бачевськ з українського боку стоїть близько сотні великовантажних автомобілів. Черга розтягнулася більш ніж на півтора кілометра. За словами прес–секретаря Сумського прикордонного загону Романа Ткача, виникла вона у понеділок по обіді.

Велика Октябрська евакуація

Велика Октябрська евакуація

Удруге за останні дев’ять років у Севастопольському регіоні вдалися до безпрецедентних заходів безпеки, пов’язаних із знешкодженням боєприпасів часів Другої світової війни. Йдеться про німецьку авіабомбу вагою майже з тонну, на яку напередодні (вірогідніше — полюючи за металом) місцевий житель натрапив на крутосхилі за півкілометра від селища Октябрь.

Всі статті рубрики