«Лісовик» із паспортом

«Лісовик» із паспортом

Володимир Мельников, який iз чотирма маленькими дітьми вісім років жив у лісі неподалік Борисполя в саморобній халупі з поліетилену, нарешті отримав паспорт. Тепер вiн мріє остаточно відновити всі документи, збудувати власне житло і повернути дітей, які досі перебувають у реабілітаційному центрі в селі Копилів.

Війна на виживання

Війна на виживання

Три сім’ї, що мешкають у гуртожитку по вулиці Академiка Заболотного, 132, вчора ледь не опинилися просто неба. Їх мали виселяти представники дер­жавної виконавчої служби. Люди, якi роками борються за право залишатися у своєму гуртожитку, покликали на допомогу ЗМІ.

Пернаті в’язні

Пернаті в’язні

Ще минулої зими на вулицях Львова з’явилися люди, що пропонували сфотографуватися з орлом за гроші. За фото вимагали 20 гривень. За інформацією зоозахисників, чоловіки приїхали з Криму, де довгий час влада боролася з такою експлуатацією тварин.

Вбивство «по-македонськи»

Вбивство «по-македонськи»

Уміння стріляти одночасно з двох рук двома пістолетами називають стрільбою «по–македонськи». Саме такі професійні навички позавчора продемонстрував невідомий кілер, який двома пострілами вбив громадянина Росії у Солом’янському районі столиці.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Ето прійомная мера!»

«Ето прійомная мера!»

Напередодні Дня української писемності та мови, який відзначатимемо 9 листопада, рух «Простір свободи» оприлюднив аналітичний огляд — «Становище української мови у 2013 році», який відображає рівень присутності української мови в освіті, ЗМІ, закладах харчування, на транспорті, в торгівлі та інших ключових сферах суспільного життя.

Ручки в руки!

Ручки в руки!

Спеціально до Дня української писемності Українське радіо готує проведення щорічної акції «Всеукраїнський радіодиктант національної єдності». Цього року диктант пролунає 11 листопада о 13.30.

Батьківська молитва

Батьківська молитва

Молитва за сиріт, зініційована Альянсом «Україна без сиріт», відбувається в Україні вже втретє. Тисячі християн різних конфесій молитимуться цієї неділі, аби діти, позбавлені батьківського піклування, отримали турботу й допомогу, дбайливих наставників або й нових батьків.

Всі статті рубрики