Піраміди поза законом

Піраміди поза законом

Учора український парламент підтримав ряд урядових законопроектів. Серед найважливіших експерти називають документ про заборону в Україні фінансових пірамід. Проект закону закріпив саме визначення «фінансова піраміда», запровадив кримінальну та адміністративну відповідальність за сприяння в їхній роботі.

Буде що витрачати

Буде що витрачати

За січень–жовтень 2013 року до загального та спеціального фонду Держбюджету надійшло 278,6 млрд. гривень. Це відповідно на 4,7% більше, ніж за аналогіний період минулого року. Протягом цього ж періоду відшкодовано ПДВ на загальну суму 45,6 млрд. гривень, що на 6 млрд. гривень, або на 15,3% більше, ніж торік.

Три шляхи до теплої оселі

Три шляхи до теплої оселі

На шляху до своєї енергетичної незалежності Україна провадить роботу в трьох головних напрямах: нарощування газу власного видобутку, відкриття додаткових каналів надхо­дження пального з Європи та реалізація реформи житлово–комунального господарства.

Ну дуже рідкісні екземпляри!

Ну дуже рідкісні екземпляри!

Схоже, нас уже ніколи не буде 52 мільйони... Навіть навпаки: кількість українців щороку зменшуватиметься, причому швидкість цього процесу, на жаль, тільки зростатиме. У новій доповіді «Перспективи світового населення» Фонду ООН в галузі народонаселення UNFPA саме нашій державі прогнозують один з найвищих показників зменшення населення.

Всі статті рубрики