Послання про Голод

Послання про Голод

Послання до українців, які через 20 років, на соті роковини, вшановуватимуть загиблих від Голодомору, могли залишити всі охочі на великому полотнищі. Його розгорнули молоді люди біля пам’ятного знаку жертвам Голодомору, що на Михайлівській площі.

Яремче вийшло на зв’язок

Яремче вийшло на зв’язок

Влада і громадськість курортного міста знайшла тимчасовий вихід із глухого кута, в який самі себе загнали. Увечері 4 листопада, після досягнення компромісу на громадських слуханнях, депутати міськради проголосували за негайне відновлення в Яремче роботи «Київстар» та МТС.

«Швидкий» тендер

«Швидкий» тендер

Міністерство охорони здоров’я оголосило переможців конкурсних торгів на державні закупівлі автомобілів екстреної медичної допомоги. Ними стали три підприємства: вітчизняні ПрАТ «Науково–виробниче об’єднання «Практика» (вони закуплять 1166 авто), ТОВ «Ілатамед» (150 машин) та іноземне «АІС–Столиця» (придбає 103 автівки).

Не душогубства заради, а для погашення кредитів?

Не душогубства заради, а для погашення кредитів?

Чоловіка, якого підозрюють у нападі на літніх жінок, затримали ще в п’ятницю. Проте офіційне повідомлення про це начальник управління МВС області Віктор Козицький зробив на прес–конференції в понеділок увечері. За цей час, пояснили міліціянти, вони активно напрацьовували доказову базу щодо дій людини, яка, виявляється, ще влітку впала в очі правоохоронцям.

Гроші, що пахнуть газом

Гроші, що пахнуть газом

Учора було підписано угоду між державою Україна, компанією «Шеврон» та ТОВ «Надра Олеська» про розподіл продукції від видобутку вуглеводнів на Олеській площині. Цей документ дає законний старт видобутку сланцевого газу в Прикарпатті та на Львівщині. Прогнозовані ресурси олеського родовища — 2,98 трлн. кубометрів газу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Квадратні метри безнадії

Квадратні метри безнадії

Кількасот киян, які постраждали від афер «Елiти–центру» та iнших сумнівних будівельних компаній, учора вийшли під Верховну Раду. Вони самотужки розробили законопроект, який допоможе врегулювати спірні питання між забудовником та інвестором. Законопроект оперативно зареєстрували у ВР.

Міндоходів потягнуло на солодке

Міндоходів потягнуло на солодке

У корпорації «Рошен» почалися непрості часи. Спершу через демарш інспекції Росспоживнагляду продукцiя «Рошен» не змогла повернутися на російський ринок. А одразу після цього компанія потрапила «на олiвець» Міністерству доходів і зборів України.

«Підземка» подорожчає

«Підземка» подорожчає

КМДА нарешті «склала ціну» на проїзд у метро. Жетон, який нині кияни купують по дві гривні, коштуватиме 3,5 гривні. Власнику проїзної картки поїздка обійдеться дешевше — у три гривні. Утім, коли запровадять цю новацію, столична влада конкретно не повідомляє.

Всі статті рубрики