Історія на продаж

Історія на продаж

Літератор Андрій Кокотюха має чимало фахових чеснот і не менше вад. Часто перші являють себе подовженням других і навпаки. Одна з таких Кокотюхиних вад/чеснот — безоглядна сміливість братися за раніше не апробовані ним теми і жанри. І то такі, що вже мають у сучасній літературі певні зразки.

Так звучить київська осінь

Так звучить київська осінь

Щоразу цей найповажніший вітчизняний форум, який проводять Міністерство культури і туризму України і Національна спілка композиторів, пропонує численним слухачам найрізноманітнішу програму: класика, нова музика, джаз, симфонічні, хорові, камерні твори, презентації тощо.

Симпатія, замішана на історії

Симпатія, замішана на історії

Мистецько–концертний центр ім. Івана Козловського відкрили 9 червня цього року в рамках програми Першого міжнародного музичного фестивалю «О–ФЕСТ». І якщо тоді, у зв’язку із завершенням театрального сезону, обмежилися просто входинами, то тепер Оперета, творчим підрозділом якої є Центр імені Козловського, обіцяє, що цей майданчик заживе цікавим і активним творчим життям.

Якщо гратися, то в королеву

Якщо гратися, то в королеву

Задум цієї непересічної книжки, яка вигідно вирізняється у сонмі посібників у жанрі «виховай собі друга», цілком благородний. «Як вийти заміж за принца і зробити його королем» Валентина Бадрака — це психоемоційна епопея про не завжди радісне життя жінок, які влаштували тріумф своїх чоловіків, але власного щастя не надбали.

Всі статті рубрики